1. 1.
    +14 -2
    geçen hattını söylemeyeceğim bi iett otobüsüne ayakta durmamak için gittim ilk durağından bindim..
    otobüsün kalkış saati geldi yan tarafım boş kaldı.. her neyse dedim ben de oh yayıla yayıla giderim.. millete de bakıyorum herkes çift falan eşi dostu manitası vs yalnız kimse de yok..

    neyse durağa geldik yolcular bir bir bindi.. kızın teki taa o kaptanın yanından dıbına koyduğumun çakalı gördü boş yeri yanımda geldi başıma dikildi.. öyle bi surat ifadesi var ki ama
    böyle memmuniyetsiz böyle nefret ile tiksinti dolu.. giymiş bi tane şort üstüne alakasız body.. kulağında kulaklık.. ucuzluktan alınma solmuş ossuruk kokusu gibi dandik parfümü ve gibko akıllı telefonuyla geldi yanıma oturdu.. direk cama döndü.. ben tabi görüyorum camdan yüz ifadesini.. sanki anasını gözlerinin önünde o beklediği durakta gibmişler de gibenlerden biri benmişim gibi..

    neyse küçükken gibmişler galiba dedim döndüm ben de öbür tarafa gidiyoruz.. fakat dıbına koyduğumun arabası ne zaman dursa hemen kim nerden kalkıyo diye bakıyor.. taa 50 metre ötede bi koltuk boşalıyo kalkmaya falan yelteniyo biri oturunca oturuyo bana dönüyo kemçik kemçik bakıyo oturuyo.. hay amk..

    ben içimden konuşuyorum tabi onla.. neden böyle yapıyorsun diye soruyorum şeftalü gibün amcümü gibecüler üüü diyor.. gibimi kesip camdan atıyorum dönüp mutlu musun diyorum gülüyo.. ayağa kalkıp yüksek sesle ben muallakyim diye bağırıyorum rahatlıyo.. gazoz teklif ediyorum içinde hap var diyo..

    sonra yan koltuk boşaldı.. bi rüzgar oldu dıbına koyim böyle.. bi baktım orda amk.. ışınlanmış koşarak gitmiş..
    hemen ilk durakta indim.. 155i aradım.. sapık var dedim adresi verdim sağolsunlar geldiler aldılar hemen kelepçe vs bindirdiler polis otosuna
    gidiyoruz bi baktım otobüsle yanyana geldik.. kız döndü baktı.. nası sevindi amk cama buğu yaptı umarım ölürsün lanet pislik sapık yazdı..
    ···
   tümünü göster