1. 201.
    0
    battal gazinin torunu vanko = atarı var 56

    uglyking = çirkin olduğunu kabul etmiş ama diğer özellikleriyle ana gibip bacı darlıyor ki kendisine king demiş. varoş eroinman olma ihtimali de var. ama eğer 1. seçenek doğru ise 60. daha yukarı çıkardı ama tipi önünü kapıyor.

    klozet ayaa = gözlemci bir arkadaş. klozet ayağının ilginç bir obje olarak kendisini tanımlamasına izin vermiş. lsd kullanıyor da olabilir. 50.

    yaralimuezzin = son olaylardan sonra haklı olarak kendini yaralı hisseden bir akpli. keşke oyumu bbp veya saadete verseydim diyor. 40

    diekmeier = spor ile alakalı nickler beni iki tarafa sevk ediyor. ya fm manyağı 100 kilo özgüvensiz gamer bin. ya da bahsi geçen ismi kendine örnek alan sporcu delikanlı. 1. seçenek 25 2. seçenek 60

    casaryus = sonra edit

    orco 2 o ile = orco bi adam. altını da çizmiş. muhtemelen hareketleri pek de gibinde değil bu da özgüvenini yüksek kılıyor 70.

    bi degigib adam = bu değişikliğini çok karamsar yansıtmamış bundan dolayı çok da değişik olmadığını düşünüyorum. karamsarlık görseydim bir céline, camus havası sezer 90 yapıştırırdım. şu an ise 50. 5 sene sonra 30 olacak.
    ···
   tümünü göster