1. 1.
    +5
    beyler hiç unutmam lise 1 dim. bi cumartesi günü evde çiğ köfte kısır mısır buldum ama baya vardı bende tamdıbını gömdüm mideye. rhatım amk sonucda cumartesi evimdeyim rahat rhat osururumda sıcarımda. neyse bende ilk sevgilimi lise 1 yapmıştım. amk bu beni kafeye cagırdı çok acil önemli bir şey konuşmamız lazım hemen gel vs vs. olmaz molmaz desemde kızın sesi cok kötü geliyordu. bende üstüme hemen bir şeyler giydim cıktım bulustuk kafede. meğersem bu hastaymıs o yüzden sesi kötü geliyormuş. mevzuda bir gün sonra arkadaşının doğum günüymüş hediye almamış. ne alsam diye benle münazara yapıcak amk kızı.. neyse konusurken falan çat zütümün kapısına bir asker dayandı. çıkar beni oçe diye bagırıyor. beyler öyle fena olduki karnım gittikçe kızarıyorum. taku tutmaktan gözlerim doldu. kız bir şeyin mi var diye sordu yok dedim bi yüzümü yıkayıp geliyorum dedim. girdim kafenin wcye zaten 3 wc var. girdim başladım sıçmaya ama öyle bi sıçıyorumki kangal kangal aq. arada da sarımsı sulular destek veriyor kangallara. rahat bi 15 dk geçti. kalkıcam kalkamıyorum içimdeeee kalaaaan booooklaaaar vaaaaaaaar. neyse ben hala dümdüz sıcıyorum amk. bi yarım saat falan geçti. benim kız erkekler wc nin kapısından bagırıyor ucan pempe ordamısın diye. cevap vermedim. bu hanzo girdi erkekler wcye ayak sesleri duydukca napıcam falan diyom. sonra bu ayakkabılarını gördüm ne oluyor söylesene vs geveliyor. 1 dk soru sordu. sustum. sıcıyom mu diyecem aq. kız zaten anlamıstır gerçi o kimyasal kokudan.
    sonra bu koşarak dısarı cıktı kapı sesini duydum. bi 2 dk sonra içeri gelen bir sürü insan sesi duydum. aq bende sıcmayı bitirdim tam kalktım noluyor diye bakınıcam. benim paket tuvaletin kenarına düştü. donu falan toplamadan eğildm tam kapıya zütümü döner şekilde. o sırada kapı bir açıldı aq. adamın biri kapıyı kırdı ben daldaşak ortada. zütüm adamlara bakar pozisyonda. arkamı döndüm bi baktım benim kız, kafede calısanlar, kafedeki diğer kızlı erkekli insanlar bana bakıyor. gözümden yaş aktı yaş !
    meğersem benim kız bana bir şey oldu sanmış cevap da vermeyince gitmiş. kafenin ortasında yardım edin lütfen falan diye bagırmıs tabi bizim millet kacırmaz. toplanmıs amk kafesinde ne kadar insan varsa. kafede calısan bi bin de gelip kapıyı kırınca.. anlayacagınız şehir değiştrdim..
    ···
   tümünü göster