1. 16376.
    +4
    yalnızlığı özet geçmeye çalışıcam size.

    dolmuşta veya toplu bir taşıma aracındasınız diyelim oturdunuz ve her yer dolu işte ayaktaki her kim olursa olsun benim yanıma oturmaz. yolculugu köye olsun o adam gelip benim yanıma oturmuyor işte. ayakta fortçulardan yannan yemeye razı olur diye oturmaz kadında olabilir bu.

    en yakın arkadaşlarının sırf seni davet etmemek için senin aceleni bildikleri halde oyalana oyalana takılıp sonra senin benim acelem var siz arkamdan gelirsiniz demenize rağmen eve geldiğinizde o arkadaşlarınızın facebooktaki fotoğrafları ve yer bildirimlerini görüp vay dıbına koyayım demenize vesile olur yalnızlık istenmemezlik.

    geceleri yatağın penceresinden can sıkıntısına sayacak yıldız bulamamaktır. sırf sana özel o gece simsihaytır gökyüzü. artık evren istemiyor lan seni.

    spor salonuna gidersin tek başına. bench presse girersin 10 tekrar yapıcam dersin 8. tekrarda tıkanırsın o ağırlık kalkmaz göğsüne düşüp düşmeme arasındadır etrafta tonca adam vardır hiçbiri yardım etmez. görenler de mal gibi bakıp geçer veya bakmamaya çalışır sen orda yoksundur. o ağırlık göğsüme düşüp ölsem cesedim belki kokunca ayılacaklar duruma.

    gece yatağa yattığında bugün ne yaptım diye düşnüdüğünde günde 15 saat bilgisayara oturup 8 saat uyumak bi yarramı yapmayışın bir gün içinde.
    ···
   tümünü göster