1. 1.
    +6 -5
    Anlatiyorum.

    Sizde basligi onlarca hatta yuzlerce sayfa olan panpalariniza mi ozeniyorsunuz? giblenmemekten mi gibayet ediyorsunuz? Benimde basligim tutsun birsuru suku cuku alayim mi diyorsunuz?

    iyi dinleyin...

    Sirali liste seklinde:

    1. Din dusmanligi. ateizim-din tartismasi yaratmak.

    Gereken sartlar: yasiniz 19-20 yi gecmeyecek. Gecsede ruhunuzun liseli kalmis olmasi lazim.

    icerik: anlayamadiginiz, size sacma gelen ayetler veya hadisler bulup yazin. Allaha kufredip varsa beni carpsin diyin. Tuvalette ekmek yedim carpilmadim diyin. Afrikada - filistinde v.s. cocuklar oluyor demekki tanri yok diyin. Yada isi begibtasliyim, fenerlilerin anasini gibiyim tarzinda takim muhabbetine cevirip insanlari tahrik edin. Olmadi mi? Alternatif olarak: beyler ben her goruse - inanisa saygiliyim ama sunu anlamiyorum diyip ciddiyetle bisey sorun ama kesinlikle anlayisli olmayin. Hepsi sozde olsun. Bisey anlatmaya calisana beyninizi kilide vurup gibtir len xd . Yazin. Ananizi gibselerde at gozlugunuzu cikarmayin. Entry lere surekli cevap verip basligi taze tutun ortami kizistirin.

    2. Sallamasyon Sex hikayesi anlatin. Ordan burdan buldugunuz capsleri komsum kuzenim gibtigim hatun diye yapistirin.

    Gereken sartlar: hicbir gerceklik unsuru barindirmamak. Hayal gucu genis olmak.

    icerik: malum.

    3. Ben kizim, bedavaya vermem, kalcam buyuktur, goguslerim 100 beden, capslerim var baslik tutarsa atacam, yaniyorum, hayrina gibisme dersi veriyorum. Tarzi baslik.

    Gereken sartlar: inandiricilik ve ikna kabiliyeti. Harun abi turevi olma. (gercekten kadinsaniz basliginiz tutmaz) anaokullulara hitap yetenegi. ilgiye asiri muhtaclik durumu. Sizofreni olma.

    icerik: kadinliginiza inandirmak icin yem atmalisiniz. Adet gunumde asiri cikolata yiyorum, gecen sevistigim adam tam bir barzoydu, (fazla yayilmamis bi caps bulup) yeni sac rengim nasil pampalar?, gotum gibilmekten asindi... gibisinden cumleler kurmak zorundasiniz. Bu taktigi kullanip kitleleri pesinden surukleyen onlarca abimiz, yari abi yari abla panpamiz var sozlukte.

    4. Entry no'suna gore bilgisayar, telefon, kab, kagib, ana, baci vermeli baslik.

    Gereken sartlar: bunda fazla sart yok. Tutan baslik icin bunu yapiyorsan hakkaten zor durumda olmak gerekiyor.

    5. Yolla pampa yaragini yiyem. Ciler.

    Gereken sartlar: ego tatmin etmek icin elinde sadece inci sozluge sahip olma.

    icerik: ferre, caps, ilgincli site, ferre sitesi sifresi v.b. tarzi seyler

    Simdilik aklima gelenler bunlar siralama degisebilir, yenileri eklenebilir.

    Ayrica not: sakin normal, orta ayar bir incici olmayin, yaratici espri yapmayin, ironi yapmayin. Basligin tutmasi imkansiz bu durumda. insanlara tak atip kendinizi muhtesem deha sanmayi ihmal etmeyin. Mal takliti yapmayin, bildigin mal liseli ananci olun.

    Ozetle: panpalar bende hic sevinmedim metorolojinin haberlerine ama uc bes gun daha cekecez bu havayi artik napalim.
    ···
   tümünü göster