1. 1.
    +2
    sen ne gerizekalı bir mahluksun. hani sivri sineği bilmezden önce gözümde yüce bir düşman idin ama artık bir hiçsin. allah-u azimuşşan günah yazmasın ama çok gereksiz bir canlısın. allah günah yazmasın ama çok çirkinsin.

    sen ki gidip çöpte fink attıktan sonra gelip gram bile olmayan kanı emmek için kolumuza yapışıyorsun. hiç mi edep yok sende? kan istedinde vermedik mi lan, şerefsiz? azıcık edep, azıcık ar edinsen çok mu zor? hayır madem kan emeceksin çöpte ne işin var? madem takla besleniyorsun, kanımıza niye göz dikiyorsun?

    keçi mi inatçı? hasgibtir lan. yahu sende pes etmek diye bir şey yok mu? bak kara sinekçiğim; geldin gürültü yaparak kanımızı çalmaya. gördük seni. hayır bir de gürültü yapıyorsun amk, bari ses çıkarma. bu kadar da rahatsız etmeye meyillisin. şimdi kaptın çöpten mikropları, o dürbünlü gözlerini bizim tertemiz, el değmemiş tenimize diktin ve gürültü yapa yapa geldin ya sen, hah işte ben sana sesimi çıkarmadım. sana dedim ki git başımdan. yani o kadar terbiyesizlik yapmana rağmen seni kırmadım, üzmedim, aşağılamadım. ki sen takla besleniyorsun. hiç yüzüne vurdum mu lan, doğru söyle? yok. niye çünkü ben senin haklarını da savunuyorum. tak ye, afiyet olsun ama gelip bana bulaştırma o mikropları. benim özgürlüğüme dokunma. gürültüne bile ses etmedim, sinektir dedim, olur dedim göz yumdum. ama sen ne yaptın? kolumla daha henüz bir kaç salise önce kovmuş iken seni, geri geldin. niye geldin lan sen? derdin ne amk? kan istedinde vermedik mi? efendice gel de abi ben senin kanı emecem, biz de bakalım en son ne zaman tak yemişsin. eğer testlerin temiz çıkmışsa buyur iç kanımızı deriz. biz evelallah delikanlıyız. ama yok sen takla geliyorsun. geldin, kovduk ama gitmiyorsun amk
    ···
   tümünü göster