1. 1.
    +5
    olay olduktan tam 1 ay sonrasını bekledim erdeme kurguladığım planı harekete geçirmek için. 1 ay bitti ve kimse benden bir şey beklemiyordu artık. bu erdemin benim elimde bir çok fotoğrafı vardı ama haberi yoktu. çoğu zaman haberi olmadan çektiğim fotoğraflar. fotoğraflarda, alkol, sigara, karı kız, ot, adam yaralamaya kadar her şey vardı. yani ailesinin onaylamayacağı her şey. ilk iş olarak gittim ve bu fotoğrafları bastırdım. hepsini güzelce zarfa yerleştirdim. ve erdemin 6 yıldır sevdiği kız olan ve benim de bir dediğimi iki etmeyen serap a mesaj attım. serap erdemi dışarı çağırdı. bende güzelce gidip, zarfları erdemin kapısına bıraktım. babası birazdan işten gelirdi. bu dıbına kodumun çocuğunun fotoğraflarını da görürdü. tabii evde huzursuzluk çıkacaktı ama yapmaya çalıştığım şey için bu zorunluydu.
    yaklaşık olarak 1 saat sonra erdemden gelen mesajı yazıyorum;
    -"bu yaptığın harbi şerefsizlik. tam bir şerefsizsin."
    bu da benim verdiğim cevap;
    +"şerefle benim karşıma dikilmeyene yapacağım şey şerefsizliktir. dur daha bu başlangıç."
    dedim ve telefonu kapattım biraz sinirliyimdir gidip evine dövmeyeyim diye. ertesi gün telefon numaramı değiştirdim ve seraptan öğrendiğime göre evde çok büyük kavga çıkmış. bir keyif sigarası yaktım.
    erdem hala ailesiyle yaşıyordu beyler ve hiç bi tak iş yapmadığı için hala babasının parasını yiyordu yani. ona iyi koymuştur ama asıl işim onun kanına işlemekti. onu da serapla gerçekleştirecektim. tekrar kurguladım.
    ···
   tümünü göster