1. 1.
    +23 -2
    şu herkeste cinsellik arayan tipleri anlayamıyorum saygı da duyamıyorum amk.

    burada çeşitli konular hakkında fikirlerimi söylesem bana gavat hain marjinal dersiniz. hep marjinal fikirlerim oldu ama bu olaya karşıyım amk. öncelikle dinsizim beyler bu kadar bilin yeter diğer türlü işin içinden çıkamayız zaten.

    kadın lisede üniversitede veriyor bine veriyor pekekente veriyor "cool"a sonra evlenmek istiyor lan. aynı şey erkek için amk gidiyor lise üni çevresindeki her kıza delik muamelesi yapıp yakaladığını gibiyor (bunlara yüz veren daha gerizekalıdır) sonra evlenecem de şöyle böyle.

    lan vicdansız zütelekler. sen bine coola verip önü arkası tem otobanı olan aşağılık. çocuğunun yüzüne nasıl bakacaksın amk. emzireceğin memende erkeklerin tükürüğü daha kurumamış. dıbına koyim nasıl gaddarlık vahşilik iradesizlik lan bu. her türlü düşünceye siyasi fikre dine saygım var ama bu huur evlatlarına yok amk. nasıl bir sığırlık lan bu

    duygusuz pekekentler sizi.

    erkek gitmiş egosu için millet onu erkek sansın diye yavşamış şuna buna sonra geliyor baba olmak istiyor. dıbına kodumun bini çocuğunun nasıl yüzüne bakacan her kıza obje olarak bakmışsın yıllarca. dişi sineğe bile hallenmişsin. hiç mi gözün yaşarmayacak hiç mi ben ne yaptım demeyeceksin. anlık zevkin için şekilden şekile girmişsin.

    bu hayvanlığı da özgürlük adı altında bize satıyorlar ya en çok o gıcığıma gidiyor. lan asıl özgürlük kendi kendine yetmektir kendin olabilmektir. önüne gelene am vermek önüne geleni gibmek mi ulan özgürlük. kendinizi cinsel köle yapıyorsunuz elin amarikalısına özene özene. hem araplara hem amerikalılara özenen gerip bir kültürsünüz amk. arada kalmış pekekentler sizi. iki kültür arasında takunuzda boğulup gebereceksiniz.

    kendi hayatları falan dinlemem amk. ne lan bu.

    evlenince tatmin olun ne olacak yani dıbına kodumun evlatları. çiçek tozu musunuz hemen üremek istiyorsunuz dıbına kodumun iktidarsız pekekentleri. dünyada 7 tane kalmış bilmem ne aslanlarını bile 1 kere 1 kişiyle ürettiriyorlar. elin milleti hayatı boyunca gibini kaldırmıyor bakire falan yaşıyor amk. siz 20 yıl bekleyemiyorsunuz lan. olm evlenin dıbına koduklarım milleti sevgili ayağına ayartıp kullanmayın. ciddiyse evlen çoluk çocuğa karış. bir anlık zevk için mal mal işlere kalmışıyorsunuz amk. evlenme veya ama tek eşli ol ama evlilik formalite sonuçta. önemli olan kalbiniz. bekle bir hele her gördüğüne ne atlıyorsun amk. 1 kız gidiyor 70 erkekle gibişiyor 1 erkek 70 kız gibiyor bir anlık zevkin kendinizi köleleştiriyorsunuz amk. gidin aşık olduğunuz birini bulun iyice karar verin açılın ömrünüz boyunca yaşayın onla. gerçek aşk ölmez amk rahat olun.

    aşkı da anlamsızlaştıran sizlersiniz.

    bir sürü kadın/erkek aşk acısı çekiyorsa bu dengesiz manyak tipler yüzünden. milleti aç gözlü yaptılar ilişkilerin içindeki duyguyu boşalttılar. herkes bir birinde am bacak züt kas boy gib para vs. bilmem ne arar oldu

    özet: dünyanın amk
    ···
   tümünü göster