1. 1.
    +8 -1
    ben bilgisayar oynarken bir anda annemin odadan çıktığını işittim. annem gece bu saatlere kadar bilgisayar oynamama kızdığı için hemen kapatım bilgisayarı yastığın altına koydum, sonra uyuyor numarası yaptım. bunu çabucak yaptım çünkü annemin geceleri ansızın uyanmak gibi bir huyu olduğu için daha öncesinden tecrübeliyim.

    yatak odam oturma odasında olduğu için mutfağa gidecek kişinin benim odamdan geçmesi gerekiyor. neyse annem benim odaya girdi oradan mutfağa gitti. ben ise o sırada sağ baş parmağımı ağzıma sokmuş ve üstü açık bir vaziyette uyuyor numarası yapıyordum. bir anda annemin öfkeli sesi gecenin sessizliğini bozdu. "allah belanı versin tuvalet leş gibi kokuyor. az önce sıçmış gelmiş şimdi uyuyor numarası yapıyor" dedi. vay amk sherlock gibi kadın. gerçekten de 5 dakika önce falan sıçmıştım. koku çabuk geçsin diye de tuvaletin kapısını açık bırakmıştım.

    ama çok utandığım için uyuyor numarası yapmaya devam ettim. ben annemin gelip beni gizlice öpmesini sonra da üzerimi örtmesini beklerken gecenin bir yarısı benim tuvalet muhabbetimi yapması çok zoruma gitti. annemin odasına girdiğinden emin olunca yastığa suratımı gömüp hıçkıra hıçkıra ağladım.
    ···
   tümünü göster