1. 301.
    +1
    insanları çok iyi sömürebileceğiniz bir gerçeği paylaşıyorum ;

    artık pgibolojiye girdim, taşşaklı-taşşaksız ayırımı yapmıyorum.

    taşşaklı olmak bir durumdur. ancak pgiboloji bir bilimdir ve bilim manipulasyona yarar.

    insanlar bencil değiller. yani, size kesin bir şekilde söyleyebilirim ; gördüğünüz insanların 100 ünden 96'sı ilk olarak kendini değil ; başkalarını düşünür. yalnız kaldığında bencil olmak için ne kadar ağladığı, ıkındığı ; toplum içinde bencil yanını kaybettiği gerçeğini değiştiremez.

    bencil olmayan biri ne yapar?

    başkalarına yardım etmeye uğraşır. başkalarını düşünür. kendi isteklerini es geçer. yalan söyleyemez, aldatamaz. bu insan, hadım edilmiş bir tavuk gibi birşeydir. bu insanı istediğin gibi yönetebilir, yönlendirebilir ve kandırabilirsin.

    sitedeki bu korkak huur evlatları niye bu başlığı görmezden geliyor?

    bunu tek bir nedeni, taşşaklı olamayacaklarını bilmeleridir. onlar, lise çocuğu. onlar, üniversite kazanacak ; üni okuyacaklar.

    üniden mezun olunca ne olacak amk evladı? 4 sene züt büyütüp, göbek yapıp ; aklını işe yaramaz şeylerle doldurupta mezun olunca ne olacağını sanıyorsun?

    ben açıklık getireyim ; hayatın sönecek. hepsinin hayatları sönecek. içlerindeki canlılık kaybolacak ve bir dahada geri gelmeyecek. Bu, eğitim sistemi ; cinlerin bir komplosudur. bin yıllardır, insanlığı köleleştirme planları yapıyorlar ve benim gibi ; iletişim kurdukları insanlara ;yani 'seçkin' lere bu planları uygulamaya koyduruyorlar.

    üniversiteyi bitirmiş birisi ölmüş birisidir. bir daha asla kendi çıkarlarını düşünmeyeceği %99 'garantidir'. isterse, 10 bin, 30 bin aylık versinler ; o , ölmüştür. nokta. üniversite derslerinde o kadar derin beyin programlama yapılıyor'ki, ruhlarını tamamen kaybediyorlar. Lise derslerindede, ilk okul derslerindede bu yapılıyor fakat üniversite kadar ağır asla olamaz.
    ···
   tümünü göster