1. 1151.
    +33 -1
    hikayeyi balla kesip bişey anlatmak istiyorum. bugün bakırköyü gezdim, toplasanız cidden hoşuma giden 10 tane kız görmüşümdür.
    seçiciyim fazlasıyla. ama bi kız vardı ki harikaydı, gözleri de maviydi. en sevdiğimden, ama yaşı küçüktü galiba 19 falandı tahminimce.

    aptallık ettim yanıma yakıştıramadım, gidip yanaşmadım kıza. bugün daha güzel kız göremedim, acayip pişmanım şu an.
    bak saat yedi oldu az sonra bidaha çıkacam dışarı, keşke diyorum o kızla takılsaydım, malım. harbiden iyiydi, millet yiyecek gibi
    bakıyordu... çok pişmanım, siz yapmayın, sıfır saniye kuralı. direk gidip konuşun beklerseniz yapamazsınız, kız da anlar.

    bi kızı kendinizden tiksindirmenin en güzel yolu, kıza bakıp bakıp volta atmak, doğru zamanı beklemektir. "ben çekingenim, ne yapsam, ıhh
    nası yaklaşsam, tersler mi ki, ya sevgilisi varsa?" demiş oluyorsunuz kıza. demeseniz de böyle anlıyor inanmazsanız sorun samimi bi amlıya.

    ulan vicdansızlar ( bizim matematikçinin lafı ) elinizi vicdanınıza koyun söyleyin. güzel kız görüpte gidip açılabilen
    kaç erkek var? yüzde kaçtır tahminen, yüzde 1 varmıdır? allah için yüzde 0.5 varmıdır söyleyin. yok, dıbına koyduklarım yok.
    kafatasına boşaldıklarım, taşşağını kestiklerim, kaynatasını gibtiklerim yok. yani kimsenin yapmadığı bişeyi yapıyorsunuz.
    şansımız çok fazla, anlamak istemiyorsunuz.. piyasada ciğeri beş para etmez huur çocukları, sırf kızla aynı ortamda oldukları için,
    kızı halihazırda tanıdıkları için kızı zütürüyorlar. kız şimdi düşünüyor, "zaten dört beş ortamım var, bu çocukta bunların en iyisi.
    başka tanıdığım kimse yok. kız başıma yoldan oğlan çevirecek hâlim yok ya?"

    bazı huur çocukları cool takılarak hâla dişilerin ayağına gelmesini bekliyorlar. bana millet bişeyler başardıkça mesaj atıyor.
    hepsini tek tek tebrik ediyorum. yardım ediyorum, bu adamlar saksıda yetişmiyor sizin benim gib iinsanlar. kendinizi küçümsemeyin,
    özellikle altıncı nesile kadar inci sözlük halkı çok kaliteli adamlardan oluşuyor, düşünebiliyor, eleştiriyor dobra dobra. espri
    yeteneği var, ağzı iyi laf yapıyor. şu amlılara boyun eğmeyin, affetmeyin gibin gitsin..
    ···
   tümünü göster