1. 101.
    +4 -1
    polislik mesleğine tak atanlar görüyorum.bu sene pmyo yazılı sınavına 45 bin kişi girdi. sadece 3 bin kişi alındı. benim bu sene üniversiteyi kazanmış arkadaşlarım vardı, mesela;"makine, elektrik,bilgisayar müh/türkçe, sosyal bilgiler öğretmenliği/marmara iktisat, istanbul işletme ingilizce".bunlar yemin ediyorum gerçek.bu adamlar neyaptı biliyor musunuz? polisliğe gitti. aynı anda polisliği kazanmışlardı çünkü. ayrıca mühendisliği ve öğretmenliği kazanan bir çok arkadaşım da polisliği kazanamadı.ve çok üzüldüler. vallahi de billahi de gerçektir bu yazdıklarım. araştırın.ha işte demek istediğim şey,siz burda yok eğitimsiz polis,yok gerizekalı polis,yok bilmem ne vs vs... yazıyorsunuz ya muallakler, sizler yazın bakalım okuduğunuz bölümleri?bu polis cahil he?ulan polis olmayı kolay mı sanıyorsunuz siz? kulaktan dolma bilgilerle tak atıyorsunuz anca.
    ...
    neyse konuya dönersek. üsteğmene atarlanıp kimlik soranlar kim? doğunun kürdü, teröristi..
    peki o markette polise atarlananlar kim? batının kürdü, veya dinsiz sapkın alevinin teki..(sapıtmayanlar aleviler kendini bilir, alınmasın.)
    peki bunların gazıyla, yani bu 3-5 itin gazıyla, göğsünde albayrak taşıyan polise adeta düşman kesilen, zirzoplar..bu polis de anadolu çocuğu evladım, bunlar da türk. onların da köyünde anası var, gözleri hep haber bekleyen. babası var, kardeşi var. onların da bi yaşamı var. burda züt çürüten muallakler, onların günlük hayatta nelere maruz kaldığını bir bilseniz. burda kimseyi savunmuyorum. eğer benim karşıma terörist düğününde halay çeken, sözde "markete ekmek almaya giderken ölen" veledi koyacasanız, kusura bakmayın si-ker-ler.@1 in de dediği gibi, madem yürekli olsaymış ailesi, doğruyu söyleseymiş..
    oğlum bakın,bu platformun çoğu terörist/komünist(alevi işte amk) muallaklerle dolu.. bunu herkes biliyor.siz burda astım kestim naraları atıyorsunuz ama, dışarda her daim ananızı gibiyorlar, naber?neden biliyor musunuz? çünkü bu devletin asıl kurucuları anadolu insanıdır. türk insanıdır. sesleri çıkmıyor sanmayın. susuyorlar sanmayın.. ansızın damlarlar haberiniz olmaz..bu vatan sahipsiz değildir.bu vatanın evlatları meydanı 3-5 ite bırakmaz. dıbınakoyduğumun işsizleri.. fazlalık olmaya çalışan azınlıklar..
    ...
    sen burda polise genelleme yapıyorsun ya terörist/komünist arkadaşım,hah işte,biz kürde terörist dediğimizde mi genelleme oluyor?(ki kendini türk hisseden, vatanına hizmeti borç bilmiş bir kürde/veya herhangi bir etnik guruba dahil bir insana haşa lafımız yoktur)
    son olarak bu vatanın gerçek sahipleri köylerde,
    bahçesini suluyor,
    ırgatlık yapıyor,
    domatesini topluyor şu mevsim,
    davarını güdüyor,
    çobanlık yapıyor,
    bu milletin asıl sahipleri toroslarda, karadenizde,iç anadoluda, egede,dağlarda yörük çadırının içinde..siz bilmezsiniz kansızlar..bu milletin gücünü bilmezsiniz, ansızın giberler ruhunuz duymaz. adam olun, akıllı olun..

    toros dağlarında bir yörük çadırından yazıyorum, selam olsun türkçü kardeşlerime..
    Tümünü Göster
    ···
   tümünü göster