1. 1.
    +4 -19
    hem de sonu kadar. bir türk olarak söylüyorum bunu.

    kendimizden yola cıkalım bi kere de diyelim ki türkiye işgal edildi bizde ermenistan bayrağı altında yaşamak zorunda kaldık. her gün işkence görsek her alanda türk galiba diye aşağılansak dıbına koyduğum türkü deyip gibtir edilsek. kültürümüzle kıyafetimizle adetlerimizle dalga geçilse alay edilse kaç gün isyan etmeden durabilirdik. söyleyin lütfen türkçü panpalarım.
    Özgürlük ve bağımsızlık benim karakterimdir. diyen lider bizim liderimiz değil miydi. peki kürtler bağımsız bir devlet isteyince kızmanın anlamı ne ? ya istiklal ya ölümdü hani tüm davamız istiklal uğrunda ölen gerillalara bu düşmanlığın sebebi ne o zaman.
    yapmayın arkadaşlar kendinizi kandırmayın pkk kötü pkk öyle bunlar boş şeyler adamlar sadece bağımsızlık istiyor. bize gelince türkler bir devletin altında yaşayamaz biz böyle büyük bir milletiz. kürtler isyan edip aynısını yapmaya kalkınca bölücü huur cocukları oluyor.
    her millet ister kendi devleti kendi bayrağı olsun bi türk (türkçü-pkk düşmanı) cıkıpta diyemez ben ermenistan israil bayrağı altında yaşarım türkiye devleti de olmasın canım ne olacak. siz böyle isterken aynısını isteyen kürtlere neden kızıyorsunuzu. istekleriniz aynı işte.

    bu ne perhiz bu ne lahana turşusu demezler mi sonra adama
    ···
   tümünü göster