1. 26.
    0
    @5 türkler ortaasyadan anadoluya ilk geldiklerinde neden devlet kurdular o zaman orası daha önceden türk devleti mi olmuştu.
    @6 pkk haklıdır ı bosver panpa benim söylediğim farklı bugün pkk ya küfür edenler kendi başına aynısı gelse pkk nın yaptıklarını yapacaklar.
    @7 uygulama yanlış peki türkler aynı yerde olsaydı nasıl bir şey uygulardı. ermenistanın kapısından bağımsızlık mı dilenirdi silahı alıp isyan mı ederdi.
    @8 pkk nın öldürdüğü gencecik mehmetciklere lafım yok kimse öldürmedi diyemez peki gencecik yaşta ölen kürt cocukları ne olacak. ortada bir savaş var beyler savaşta namus ya da suclu yoktur. kursun adres sormaz diye bi laf var aa bu masum bunu vurmayayım demez yani. atatürk bizim atamız küfür edilince sinirleniyoruz da onlarına atasına sabah akşam sövmek bunlar eşek soyu hewal hehehe diye dalga gecmek ne oluyor o zaman.
    @9 bağımsız ancak savaş alanında kazanılır kurşun sıkmadan bağımsızlık isteseler kim giblerdi acaba.
    @10 ırnak,diyarbakır,mardin, hakkari bunlar türkiye haritasında değil mi ?
    @12 türkiye ye göctü diyorsun kardeşim türkiye ye. mesele de bu zaten adamların kendi devleti yok. bak bizim başımız sıkışınca gideceğimiz bir devletimiz var ya olmasaydı.
    @13 ne zulmu iskence yoktu zulm de neymis canım kürtler yalan atıyor gibtir lan oradan
    http://www.youtube.com/watch?v=84oNAZLsAs8
    http://www.youtube.com/watch?v=-EM0mSzkiJE
    @14 başın sağ olsun büyük devrimci ahmet kaya nında dediği gibi ben ölen askere de gerilla ya da üzülüyorum.
    @26 özerk bölge orası tam bağımsız değil
    @29 diyom ya panpa siz anadoluya ilk geldiğinizde daha önce türk devleti mi vardı yoksa daha önce kürt devleti olmamasına neden bu kadar taktınız.
    @30 gerillalar geri geldi mi ki ?
    ···
   tümünü göster