1. 1.
    +21
    Bir keresinde sınıfın kaşar kızları ve bin erkekleri şişe çevirmece oynuyorlardı. Beni almamışlardı aralarına tabi. Neyse şişe döndü elemanın biri kıza sordu doğruluk mu cesaret mi diye.

    Kaşar cesaret diye atladı. Sonra bu bin beni işaret etti. Hadi öp şunu dedi. Sanki ismim yok. Kız asla olmaz dedi. Kızı zorladılar ama kız nuh dedi peygamber demedi. Ben de kıpkırmızı olmuşum o tarafa bakmıyorum ama muhabbeti duyuyorum.

    Kız aynen şunları diyordu " metini öpeyim, tamam o zaman şahin i öpeyim, istetseniz 3 kişiyi ayrı öpeyim" ne yaptılarsa beni kıza öptüremediler.

    Kızın beni öpmemesi zoruma gitmiyordu zaten öpmesini de istemiyordum ama hakkımda bu şekilde konuşmaları zoruma gidiyordu. Sonra ağlamaya başladım sessizce. Ordan birisi atladı ayy ağlıyor kıyamam diye.

    Bu sefer bin erkekler etrafıma toplandı. Ağlama evladım deyip kahkaha atıyor başımı okşuyorlardı. Beni öpmek istemeyen kız ise elinde telefonla mesajlaşıp bir yandan gülüyordu.

    Sınıfta birkaç iyi kız vardı onları ayıplayan onların dışında herkes beni ezmeye çalışıyordu. Gerçekten de çok kötü günlerdi. Liseye dair hiç iyi anım yok.
    ···
   tümünü göster