1. 1.
    +20 -6
    bu akşam tv8de yüzüklerin efendisi başlamıştı görmüşsünüzdür, hep beraber oturduk izledik. bu aragorn un ölülerle konuştuğu sahneden sonra bir reklam oldu. benim birader var 8 yaşında eline oklavayı aldı ben de elektirik süpürgesinin sopasını aldım savaşmaya başladık kolpasına.

    filmden etkilendik ikimiz de. bu bin başladı ben aragorn um diye bağırmaya. bak dedim ben aragorn olayım sen frodo ol hem senin gibi küçük, hem de yüzük onda. bu bin inat etti ben aragorn olucam diye. elindeki oklavayı da bana sallıyor. bir türlü ikna olmuyor bin.

    bir an sinirlendim amk aragorn ben olucam huur çocuğu deyip elimdeki sopayı bunun kafasına geçirdim. bu yere yuvarlandı. hızımı alamayıp bunun boğazını sıkmaya başladım. annem mutfakta geldi zor aldı bini elimden. o sırada kendimden geçmişim araagorn benim diye sayıklıyormuşum.

    annemin suratıma tükürmesiyle kendime geldim. 22 yaşında adamsın şu hareketlerine bak allah belanı versin falan dedi. ben başımı öne eğdim odama giderken kardeşimin suratına tükürdüm halıya denk geldi amk. annem terlik fırlattı tam kafama geldi. zeyna gibi kadın amk. hem acıdan hem de gururumun incinmesinden dolayı odama gidip 2 saat falan ağladım
    ···
   tümünü göster