1. 276.
    +5 -1
    Öncelike üniversitemize gelen herkese kucak dolusu bir hoşgeldiniz dıbına koduklarım diyorum. Çekinmeden her türlü soruyu mesaj olarak sorabilirsiniz. Çekinen sefil ezik ergenler için de bir iki tavsiyede bulunayım amk ezikleri.
    1) Erkek yurduna gitmeyin. Alayı cemaat yurdudur bunların, geriye kalan bir iki skindirik yurt vardır onların da yemeği ayrı parası ayrı sıkıntıdır, hiç bu mevzulara girmeyin, az çok zorlanırsınız ilk aylarda sonra düzen oturduğunda rahat edersiniz. babalar gibi eve çıkın rahat edin amk.
    2) Kız yurduna gitmeyin.
    3) Entel geçinip kaçak sigara içmekten ciğeri ağzına gelen o.çocuklarından uzak durun.
    3) Kürtlere ve ülkücülerden uzak durun.
    4) Teknik bilimlerden erkek arkadaş edinmeyin, imkan varsa binanın yanından bile geçmeyin.
    5) Okul sosyal kulüp kaynıyor, tanıtımlar ilk 1 ay içinde yapılır, mutlaka birine katılın.
    6) Gezin dolaşın şehirde, deli gibi imkan var amk. burdaki asosyal o.çocuklarının kötü yorumlarına bakmayın, gezmesini bilirseniz rusundan tut çinlisine kadar her türlü insanı da bulursunuz. (Servisle 10 liraya gece kulübüne falan zütürüyolar amk ahdsajdadkad)
    7) mega holding tarzı marketing şirketler vardır. yeni gelenleri kapmak için zütünü satar bunlar, sakın para kaptırmayın buralara amk. bizzat bu işi ben yaptım tamamen yalan dolan size tek artısı getirdiği ortam olur, maserati'si olan adamları falan örnek gösterirler size kazandığın parayla 3310 alamazsın üstüne yatırdığın para ve elinde skindirik bi siteyle kala kalırsın.
    8) yurt dışı gezi programları olur üniversitenin çok sağlam dostluklar kurabilirsiniz buradaki arkadaşlarınızla, sakın ben yapamam demeyin, deneyin size çok şey katacak bunlar.
    9) Bu da en önemli tavsiyem, bence klagib ve çok doğru bir laftır. üniversiteye gelen herkes lise arkadaşın gibi olmuyor aralarından bazı fırsatçı huur çocukları çıkacaktır üzülmek istemiyorsanız arkadaşlarınızı en doğru şekilde seçin.
    ···
   tümünü göster