1. 1.
    0
    evet panpalar, bizim maçlarını sürekli takip ettiğimiz, yatıp kalktığımız, paramızı verdiğimiz spor kulüpleri nasıl parayı hunharca harcıyor, nasıl işler yapıyor bir bakalım

    türkiyede biliyorsunuz, anlamsız bulduğum bir yabancı sınırlaması var, doğal olarak beş yabancıdan fazla oynatamıyorsunuz. galatasarayın elinde banko oynayacak muslera, melo, sneijder gibi üç tane yabancı var. savunmada da bir yabancı stoperin oynayacağını düşünürsek, beş yabancının dördü oynamış oluyor. (ki bu stoper büyük ihtimalle chedjou)

    peki galatasaray kimleri transfer etmeye çalışıyor? goran pandev, dzemaili gibi isimlerin transferi konuşuluyor. Şimdi bu transferlerin de en az oyuncu başına 3-4 milyon euro tutacağını düşünün. Eğer bu iki transferden biri ilk on bire girerse yedek kalacak yabancılarımız:

    bruma (11 milyon euroya alındı)
    alex telles (6.7 milyon euroya alındı)
    eboue (2.5 milyon euro maaşı var)
    goran pandev veya dzemaili (3 milyon euro da buraya yazıyorum)

    Sonuç olarak Galatasaray, sadece 4 yabancının bonservisleriyle 25 milyon euroluk bonservis verdiği bir yedek kulübesine sahip olacak. geçen sene 3.5 milyon euro gibi bir paraya aldığımız hajrovic denen herifi hiç saymıyorum zaten.

    Son bir yıl içinde Galatasarayın 30 milyon euroya yakın parayı çöpe attığını görünce insan iğrenmiyor mu? Nasıl para verip desteklemeye devam edeceğiz kulüpleri?
    ···
   tümünü göster