1. 51.
    -1
    @53 haklı. diğer bir örnek marco reus'tur.BVB bunu serbest bıraktı gladbach gitti yanlış hatırlamıyorsam sonra 17m € domalıp geri aldılar. şans ve süre almakta önemlidir.

    önceki entry de dediğim gibi sabrımız millet olarak yok ve hazır topçulara alışığız ve arda ya bile sallamışlığımız vardır.

    sabreden anadolu kulüpleri kontenjandan da faydalanarak çok beğenmeme rağmen 4.75m € etmeyecek tarık , 8.5m € etmeyecek mehmet topuz 8.75m€ etmeyecek amrabat gibi oyuncuları büyüklere çakmaktalar.

    dünya kupasında bruno martins indi adını çoğu kişi ilk kez duydu.bu çocuk 94 lü yanlış bilmiyorsam ve 2 yıldır stoperde banko oynuyor. oynatsana türkiye de 18 yaşında stoperi fenerde cimbomba kartalda hamsilerde. adamın zütünden kan alır taraftar. sabretmeyi öğreneceksin sonra oyuncu yetiştireceksin.bak adamlar okuttu indi i şimdi 9milyona.

    feyenoord takımının yeni yıldızları doğuyor, cenabet adam yazmıştı dersiniz hatırlarsanız. yeni isim feyenoord da terrence kongolo.bu da zehir gibi ana gibecek 2 sezon sonra.ama bizde sabredecek güç yok.

    kampa aldık birhan ıvır zıvır. hiç biri oyunda yok. berk ismail i antalyaspor a verdik. geçen sene eray işcan oynadı şimdi kaçıncı kaleci oldu allah bilir. ligimizde bir iki maçta iyi oynarsan önünün açılıyor yada 2. lig topçusu olup büyüklerden ayrılıyorsun.o yüzden @50 gibi moronlarda hala messi 20 yaşındayken şöyleydi diyor *
    ···
   tümünü göster