1. 1.
    -1
    özet: sözlüğün eski günlerine dönmesi için açık bir şekilde, nesil fark etmeksizin herkesi uyanmaya çağırıyorum. organize olmalıyız!

    değişim başlıyor...  

    1. bölüm: başlangıç

    inci sözlük anarşizm üzerine kurulu olduğu iddia edilen, diğerlerinin yapamadığını özgürce yazmayı, küfretmeyi ve ferreyi serbest kılmayı vaad ediyordu ve bunu başarıyordu. insanlar gerçek hayatta göstermedikleri ikinci yüzlerini burada gösterip rahatlıyor adeta kemoterapi görüyordu. başlangıcı ve o günkü ortamı herhalde en iyi şu söz anlatır 'ekşidekiler zeki takliti yapan mallardan, bizler mal taklidi yapan zekilerden kuruluyuz.' ancak güzel günler bir yere kadar devam etti. çıkar savaşı her şeyi eskitti.

    2. bölüm: köleleştirme

    sözlüğün adını çok hızlı bir şekilde çok geniş kitlelere duyurması daha çok yazar çekmesi gerekiryordu, bunun için en kolay yolda sözlükteki yazarları kullanmaktı. bugün sizin ziyaret yada gibertme dediğiniz şey tamda bu amaca uyuyor. hemde hiçbir maliyeti yoktu bedavaya reklam yapmanın yolu bulunmuştu. inci ruhu altında ayartılan yazarlarla ekşi, uludağ sözlük, okan ziyareti ardı ardına gelen başka başka ziyaretler bir anda büyük yankı uyandırdı. her ziyaretin arkasından onu üstlenen moderatörler öne çıkıyorlardı. televizyon programlarına çıkıp tüm bunlar kendi başarılarıymış gibi övündüler bizleri yok saydılar. üye alımları açıldı ve sözlük ağzına kadar her kesimden insanla doldu taştı. sözlüğün yaş ortalaması düştükçe düştü ve herkesin dilinde olur hale geldi. yaş ortalaması ne kadar düşük olursa o kadar fazladan para demekti çünkü reşit olmayan beyinleri kontrol etmek daha kolaydır. anasını gibtiğimin ilkokulluları smacdown1999 caillou1999 gibi tipler sözlüğün bir daha eskisi gibi olmayacağının ilk işaretiydi. 2-3 satır siyaset yazanlar silinirken anan zaaa xd ciler göğe yükseltildi. artık köleleştirebildikleri o orduyu hiçbir zahmete girmeden yaratmayı başarmışlardı. sözlüğün üstüne kurulduğu anarşizm aldatmacası kendini para aşkı uğruna kapitalizme bıraktı. serkan bini hala sözlüğe reklam almıyorum kıh kıh diyerek ilkokullu bebeleri kandırmaya devam etsin.'insanlığa lanet' çıktığı zaman aramızda o kitabı almayan kaldı mı acaba? umut ve serkan ikilisinin parayı katladığı yetmediği gibi 'kahpe' adı altında hiçbir gibim olamayan ikinci kitabı çıkardılar ama yetmedi gram mizah olmayan içeriği tamamen boş 'panpa dergi' hemde utanmadan bunu 8 tl gibi bir fiyatla satmak cabası, bakalım daha neler neler göreceğiz. çoğuna abi dediğimiz insanlar sırf burada yazdığım nedenler yüzünden teker teker sözlüğü bıraktı ve bırakmayada devam ediyorlar. olan biten dedikleri yer duyuru değilde millete peşkeş çekme, ego tatmin etme yeri olmuş. ironi yada trollük gibi kavramların arkasına sığınarak yapmadıkları hakaret kalmadı. eskiden mal adama belli bir saygım vardı yazdığı yazılar akıl doluydu zekiydi. bugünlerde tek yazdığı şey 'amkahahahahhah' olmuş. gerçek gücün kimde olduğunun farkında değiller. kuduz köpekler gibi etrafa saldırıyorlar.

    3. bölüm: uyanış

    tüm bunlara bir dur demenin zamanı geldi! yapmamız gereken çok basit 'sözlük yazarlarınındır' sloganı altında organize olmalıyız ve soruşturmalıyız. koyun olmaya devam edersek bu aç köpekler bizi soymaya devam edecek ve artık inci sözlük yazı yazılamayacak kadar kalitesiz bir hal alacak. onlara kim olduklarını hatırlatmalı yazarların gücünü hafife almamaları gerektiğini göstermeliyiz. hiçbir sözlük yazarları olmadan ayakta duramaz. bugün adımızı tüm ülke biliyorsa hatta ünümüz yurt dışına kadar uzanmış, meclise vekil adayı çıkarabilecek kadar ileriye gitmişsek bunun tek bir nedeni vardır. oda inci sözlük yazarlarının inançlarıdır. nesil ayrımı yapmadan, çünkü biliyorum ki yemişincilerden dahi çok iyi yazılar yazanlar tanıyorum ki hepinizi değişim için organize olmaya çağırıyorum. korku en büyük düşmanımız ben bu yazıyı silik yemeyi göze alarak yazdım ki bir şeyler başarabilmek için bazı riskleri almalıyız. gelin yoldaşlarım bize katılın ve bu başlığı sol taşşaktan düşürmeyelim. amaçlarımıza ulaşabilmek ve burayı daha güzel kılmak adına inandığım bir kaç basit talep hazırladım. elbette bu taleplere sizinde katkılarınızın olması için beni eleştirmenizi rica ediyorum. istekleriniz doğrultusunda eklemeler veya düzeltmeler yapacağım ben aşağıdaki gibi örnekler hazırladım.

    talepler:
    -nesil sisteminin kaldırılması
    -olan bitenin sadece duyurular için kullanılması
    -mod sayısı 3 e indirilsin ve bu modları yazarlar seçsin
    -sözlüğün en alt kısmına 'sözlük yazarlarınındır.' maddesi eklenmesi
    -anancı yazarlar çaylak yapılmalı yada bir şekilde engellenmeli
    ···
   tümünü göster