1. 1.
    +8 -5
    (bkz: bakire kızla evlenmemek için 6 neden/#128724716) geçen sene bu zamanlarda bu yazıyı yazmıştım ve çok da destek aldım ama birkaç gün önce silik yedim...

    öncelikle kuzenimi anlatarak yola çıkıcam:

    kendisi kerhanede otelde orda burda karı gibiyor ama evlendiği kız bakire ve namuslu olcakmış, 'başkasının soktuğunun üstüne sokmazmış' beyefendi... aynen böyle diyor mal.
    ben de diyorum "sen bakir değilsin belki kız da bakir olmanı isteyecek" diyorum. bana dediği şey: benim bakir olup olmadığımı anlayamazlar.

    bak, sen evlenene kadar hiç ciks yapmadıysan gerek hayat kadınıyla gerek normal kızlarla, o zaman bakire biriyle evlenmeyi isteyebilirsin hak da etmiş olursun. saygı duyarım. benim böyle bir takıntım olmadığı için sadece evleneceğim kişiyle birbirimize aşık olmamız ve bütün hayatımı onunla geçirip geçiremeyeceğim önemli.

    ama benim aptal kuzen gibi ben istediğim taku yerim ama karım bakire olacak gibi bir kafadaysanız sizin bakire olmayan ananızı züt damarından gibeyim. öyle bir şeyi hak etmiyorsunuz. zaten 'gavatım' bildiğiniz gibi ananıza hiç acımam.

    allahını gibtiklerim akıllanın artık yıl 2014 oldu. bekaretmiş zart zurt...

    "erkeğin bekaret takıntısı, kıyaslanma korkusundan gelir."
    -arthur schopenhauer
    ···
   tümünü göster