1. 1.
    0
    @10 huur evladı merhaba, her tıp fakültesinde final sınavı vardır.

    @13 fark şu angutçuğum, ben 12 yaşımdan beri çalışıyorum beyin gücümle. o adamlar yaşları 20 olunca bi dakika ben ne oldum diyorlar. sorumluluk duygusuyla alakalı. kaldı ki ; bahsettiğin mesleklerin beyinleri boş, mandaya semer vurursan o da çalışır.
    ···
    1. 1.
      0
      Birader sen topluma ornek olmasi gereken birisin. Malesef yaptigin yorumlar mesleginin kutsalligina yakismamis.

      Kolay degil doktor olmak ve bir cogumuzun mesleginden daha cok saygi goruyorsunuz, gormelisinizde hak ediyorsunuz. Aman deyim insanlarin buyuk bolumunun zaten saygisini kazanmisken kimseyi ne
      görünüşüyle ne de isiyle hor gorme. Kibir insanin en buyuk dusmadir ve cehenneme surukler insani. Allah korusun ufak bir kazada sagligini kaybedersinde o begenmedigin hayvanlarin bile yapabilir dedigin isleri yapamaz olursun.

      Diger meslekleri begenmiyorsun ama her bilim her meslek birbiriyle zincirleme seklinde baglantilir. Tip elektronigi diye bir dal var bilirsin muhtemelen. Kullandiginiz elektronik cihazlar olmazsa rontgeninden tut da en basit cihaza kadar ki aletler olmasa bircok hastaligi bulamazsin . Simdi hastaligi bulup teshis eden siz misiniz yoksa elektronik cihazlar mi ? Bu elektronik cikazlarin yapilabilmesi icin elektrige ihtiyac vardir. Elektrigin olusabilmesi barajlara barajlar icin insaat-mekanik bilgilere ihtiyac vardir. Bu zincir bu sekilde devam eder gider.

      Sana tavsiyem birader unutmaki "Padisahim senden buyuk Allah var " sozunu aklindan cikarma.
      ···
   tümünü göster