1. 226.
    0
    galatasarayla tekrar yardırmaya başladım. şl de son maçlara girilirken 8 puanım vardı. içerde son maç real madridle. onların da 11 puanı vardı. deplasmanda 2-1 kaybetmiştim,1-0 yenersem ikili averajla grup 2.si olup çıkıyordum.89.dk da umutla öne geçtim.bi güzel geriye yaslandım amk direktifler oyuncu özellikleri her taku savunma yaptım.90+1 de bi karambolle isco boş kaleye koydu amk 1-1 bitti.2 dk dayansam reali eleyip 2.olacaktım. uefaya razı olduk. grubu 14 puanla juventus lider bitirdi, anderlecht sıfır çekti.

    galatasarayla oynayanlara tavsiyem, amrabat-dany-eboue-sabri-aydın-engin gibi çer çöp adamları direk satın. sırf bu adamlardan 17.3 milyon euro kazandım. defansa balanta'yı aldım. daha ilk sezonun ortasındayım.2.sezon başlamadan melo-chedjou'yu falan da satmayı düşünüyorum.bir de emre çolak ve umut bulut'u özellikle ligde mutlaka oynatın. çok sağlam katkı veriyorlar.

    bir de geçen kariyerimden bi tavsiye, ontivero'nun üstüne düşün,2-3 sezon kiralayın, sonra 11'de banko oynatın. inanılmaz geliştirdim adamı. nerdeyse bütün özellikleri 5-6 bazıları,8 puan arttı amk.
    ···
   tümünü göster