1. 76.
    0
    ben olsaydım bu anlattıklaına bakarak söylüyorum; alırdım karşıma adam gibi bak sinirlenme falan yok senin bu bu bu hareketlerin var böyle gitmez benim varsa sende benimkileri söyle yapmayalım geçinip mutlu huzurlu hayat yaşayalım derdim. Bir de çevremde gördüğüm bir durum var birbirinize mektup yazın artılarınızı eksilerinizi yazın her hafta bunu yapın şimdi dalga geçmeye çalışanlar olacaktır ama bu aile konusunda bilgi edinmiş alanında uzman kişiler tarafından tavsiye edilen bir durumdur.

    NOT: bu kadın milleti sürekli bunu yapar boşanalım der ama birşeyi idrak edemezler: boşanınca onun bunun altına yatıp ortalık malı olurlar kolay kolay kimse de dul kadını almaz bu bir gerçek! bunun farkında olmadıkları için kadın arkadaşları ne tak derse onu yapmaya kalkarlar çünkü kadınların %80'inin beyni basmaz.

    Ben bekarım sırf çevremde bu tarz durumları gördükçe evlenmekten tırsıyorum mk. Bir bayanla istediğiniz kadar çıkın istediğiniz kadar sevgili olarak gezin yine de size hep iyi yönlerini gösteriyor tabi aslında bu iki taraf için de geçerli. O yüzden bu bir bakıma şans arkadaş şans.

    Vallahi güzel kardeşim hazır çocuk da yokken boşan ortada borç oldugu için ve çocuk olmayıp her iki taraf da çalıştığı için nafaka vereceğini samıyorum. Git krediyi de ödeyebileceğin şekilde tekardan yapılandır. Bak keyfine adam gibi birini bulunca tekrar evlenirsin acele etme bu sefer ama.

    benim tavsiyem budur ama umuyorumki herşey yoluna girer ve huzurlu bir aile ortdıbınız olur.
    ···
   tümünü göster