1. 2276.
    +15 -2
    tişört alıp fırladım dışarı. ihsan amca nuran abla kolundan bacağından tuttular aşağı indiriyorlar merdivenlerde gördüm.
    bişey de yapamadım. "ihsan amca noldu!!" dedim. ihsan amca "sus lan sessiz ol" dedi.

    kafayı yiyecektim dayanamadım merdivendeyken hemen nabzını tuttum, baktım yaşıyor birden rahatladım. kafayı yiyecektim. ambulans da nasıl girdiyse sokak dar zaten. hemen kızı yüklediler, bunlar da girdi ambulans gitti. arkasından bakakaldım. ulan hangi hastaneye gittiklerini de bilmiyordum ki. hem ne yüzle gidecektim, ben kimdim ki gidiyordum?

    onlar da bana pansuman yapmıştı o kadar. eve döndüm anahtarlar kalmış. zile bastım bastım izel açmıyor. kapıyı yumrukluyorum, duymamasına imkân yok açmıyor. ananı giberim huur çocuğu açsana lan kapıyı. vuruyorum deli gibi açmıyor, arkamdaki komşu açtı kapıyı noluyor skh ne gürültü yapıyosun sabahın köründe dedi. dönüp bitane çakacaktım ağzına amın doğurduğu.

    en son izel açtı, ittirdim daldım içeri. komşu da izeli gördü kısa şortla. şimdi bide onun lafı çıkacaktı. hemen üstümü değiştirdim,
    nakit falan aldım yanıma taksi bekliyorum yola indim. selini aradım, ihsan amca açtı. hangi hastaneye gidiyosunuz dedim. burda
    gaziosmanpaşaya gidiyorlarmış, tarif ettim vardık hemen. elimden geldiğince, baktım girmişler içeri. taksiyi ödeyip daldım içeri.

    acile zütürmüşler, ben geldiğimde dışarıda bekliyorlardı, nuran abla hüngür hüngür ağlıyor. ihsan amca da ağlıyor öyle görmemiştim hiçbirini. başladım bende ağlamaya anasını gibiyim kendimi çekip vurmak istedim. çekip vurmak istedim o an.
    ···
   tümünü göster