1. 2326.
    +12 -2
    valla uyku da gözümden akıyordu. ben gidip biraz daha yattım yerime. zaten iğne falan parası giricekti. bari biraz
    yatiyim evden daha rahat geliyordu orda uyumak. nedense öyle oluyor. televizyon izlerken ve revirde çok rahat uyurum ben.

    işte gittim yattım yerime. birisi dürttü, akşam olmuş. bi günümü uyuyarak geçirmiştim. ağzım kokuyordu, tak gibi hissettim kendimi.
    tak çuvalı gibi. kalktım yerimden selinin başına gittim. selin falan yok dıbına koyim. ihsan amcalar da yok. gitmişler. ananı gibim
    bu yapılırmı lan bana. yapılır tabi ümüğümü sıkmadığına dua etmeliydim uyurken ihsan amcanın. bu herife de bi amca diyorum bi abi.

    neyse kabine döndüm üstümü değiştirdim. iğne yapmışlar serum falan parasını ödedim girdi. eve döndüm yürüycek hâlim yoktu taksi tuttum.ne verdiyse huur çocukları. yukarı çıktım direk eve uğramaadan. kapıyı çaldım ihsan amca açtı, hemen geri kapattı.
    aha dedim ananı gibiyim anlatmış kız. bi kere daha bastım zile, hemen geri açtı kapıyı "skh elimden kaza çıkmadan kaybol!" diye
    bağırdı adam. korktum dıbına koyim indim aşağı. kapıyı açtım, eve girdim. içerde canlı belirtisi yok. izelin odasına girdim, bomboş.
    toparlanıp gitmiş. şu an varya kendimi öldürsem haklıydım. yani ortam hazırdı dıbına kodumun yerinde.
    ···
   tümünü göster