1. 101.
    0
    bunları gittikleri nightları pubları cafeleri söylemiyorum zaten. altındaki arabaları hiç söylemiyorum. altından yapılmış avizeleri, osmanlıdan kalmış ziynet eşyalarını, vazoları falan söylemiyorum. hepsi tarih hepsi ayrı hikaye. hepsini de parası ile satın almışlar. yoksa osmanlıdan kalmadı kimse. osmanlı dediğin olay bambaşka zaten. adamlar zenginlikte çığır açmış insanlardır. o muhabbet çok uzun sürer.

    2-3 gece kulubüne gidelim dedik. çıktık falan. fakir bölgelerden geçerken nefis arabalara bakmayın lan ağzı açık. çok salak gözüküyorsunuz. gibtir edin. emin olur ya karısını satmış almıştır veya başka işlerden dolayı kazanıp almışlardır. heves edilecek bir şey yok. ne demiş ünlü düşünür. erdem erdem erdem. ama bir huur çocuğu da var ki para para para demiş. onu da söylemeden edemedim.

    arabayla ilerlerken otostop çeken iki kız var. eminiz ki huur ve her arabaya çekmiyorlar. yani bizim arabanın geldiğini gördüklerinde otostop çekmeye başladılar. arabaya aldık. unutmam adı sezendi. sarışın yeşil gözlü. arabayı ben kullanıyorum. haluk arkaya oturdu. seçimi onlara bıraktık bu sefer. daha güzeli yanıma oturdu. sanırım araba benim sandı o yüzden. her neyse el ele göğüs göğüse gidiyoruz gecelere.

    bilindik bir mekana oturduk. o da ney lan. asuman krause de mekanda. lan hasgibtir tamer karadağlı da alkol alıyor. bizim yanımızda kızlar var tabi gidip ağbi bi fotoğraf diyemiyoruz. saatler ilerledi bazı ünlüler içeride bazı kızlara adres verdiğinden eminim. onlar çıkıyor arkalarında kız çıkıyor. 5-10 dk ara ile. bazı ünlüler diyorum başım derde girmesin. ben şoklardayım. bir ünlü var ki çok ünlü tuvalette sevişirken yakaladım. isim verirsem gündeme oturur ama haluk bana demişti ki. burda olan burda kalır. burası çok elit bir mekan böyle şeyler olmasın dedi göz kırptı.

    tamer ağbi öyle değildi açıkcası daha samimi göründü bana. asuman ablada keza öyle. ama başka ünlüler gözüktüğü gibi olmayabiliyor.
    ···
   tümünü göster