1. 101.
    +1
    bazı kızlar vardır kendini satar haftada 2000 lira alır. bazıları kendini satmaz ama satacakmış gibi davranır 2000 liralık eğlenir. 2000 liralık alkol içer 2000 liralık kıyafet aldırır kerizlere 2000 liralık taksi parası ödedir 2000 lira makyaj parfüm malzemesi aldırır 2000 liralık yurtdışına çıkar 2000 liralık otellerde sabahlar. ama kendilerini satmazlar. gösterir ama elletmezler. böylece haftada 10 kere gibişeceğine 1 ayda 3 kere aynı adamla gibişir ver sonuç olarak kara geçer hem keriz kekler hem gününü gün eder. yatırım yapar.

    mesela en basitinde bir mekana gidecek. foursquareden bakar berkecan şu barda. berkecana mesaj atar. "yaaa sıkılıyorum =)" diyerek. berkecan da öküz arkadaşımız gelsene şurdayız der. bizim kız berkecana "yaaa bilmiyorum orayı ayağı çeker. sen gelsene al beni =)=)" der ve kendini aldırtırır taksi parası bile ödetmez.

    mertcan panpamız yurtdışında dönecektir. bizim zeki arkadaş mertcana mesaj atar "yaaaa one milliondan şu parfümü alsana parasını gelince vereyimmmm" der. freeşoptan aldırır. tabi bizim mercanda saçmalama olur mu öyle şey der. parfümü bedavaya getirir. aslında bu model arkadaşımızın hiç bir gelir kaynağı yoktur ama çok lüks içer çok lüks giyinir. sadece gösterir ama elletmez. yaşasın ciks işçileri. eğer eskort bir kızla buluşacaksanız cidden çiçek falan alın. huur gibi değil. eğer o huurysa sizde beceriksiz itin tekisiniz.
    ···
   tümünü göster