1. 126.
    +2
    şimdi mi? şimdi ne mi yapıyorum beyler.

    aysun ile sevgili olduk. ona gerçek anlamda bağlandım. artık arabam ve sahte ciksler yerine sadece aysunu seviyorum. hd dual tvde film izlemiyoruz. laptoptan izliyoruz filmi. yaralarım çok uzun süre geçmedi. hala izleri suratımda duruyor. haluğu da yılda 2-3 kez anca gördüm. okulda hala koşturuyordu.
    dayının güveni tam bana hala arar konuşuruz. harçlık bile verir ama ben kabul etmem. şuan yaşıyorsam o dayı sayesinde yaşıyorum.

    aysun beni hastanede ziyaretime geldi beyler. adam komalık olmuş dediklerinde gelmiş. başımda sabahlamış. beni seviyor lan galiba hissine uyandım. çorbamı falan o içirdi iki hafta boyunca. aile, aile çok güzel beyler. güzel ve daha samimi daha aşk dolu daha parasız günlere geri döndüm. yüzümde bir zenginlik hikayesinin izleri duruyor. yeni buruna sahibim. burnum 4 yerinden kırık çıktı. onu da aradan çıkartmış olduk. artık okulda başarılı bir grafik çiziyorum. bu sene biraz zor geçti ama aysun hala yanımda. aile arasında küçük nişan bile kıydık. aynı evde kalıyoruz artık. aynı anda bitecek üniversite.

    çoraplarımı falan topluyor. güzel oluyor o tarz şeyler. telefonumda sadece ona mesaj atıyorum twitterda sadece onu takip ediyorum. birde melih gökçeki eheheh

    yeni araba aldık. casino parasıyla. o araba da arızlı çıktı. araba sürekli sağa sola çekiyor. korkumuzdan çok da binmiyoruz. satacağız zaten okul bitince. nikah kıyarsak eğer.

    zenginleri anladım artık daha mutluyum. fakirlik aslında değer vermemektir. ciks yaptığında sadece zevk almak değil aşk yaşamakta önemli hanımlar beyler.
    güzel olan yanı, karımı satıp zengin olamam ki ben hem halktan bir şeyler saklayamam ben. ben bu insanları, fırından çıkarken ekmeğin zütünü yemeyi, telefonuma faturayı ödeyin artık amk diye gelen mesajları seviyorum lan.

    çay ocağında çay içip gömmeli batak oynamayı da özlüyor insan.

    aysuuun dünden kalan poğaça duruyor mu hayatımm??

    okuduğunuz için teşekkürler. iyi hayatlar hanımlar beyler =)
    ···
   tümünü göster