1. 1.
    +7 -2
    Herkese iyi geceler, beyler ben evimde fibernet kullanıyorum fakat öğrenci arkadaşlarım gurbet ellerde sefillik çekmesin diye size detaylı şekilde wireless hacklemeyi öğreteceğim. Şifreyi kırma oranı %90dır, %100 lük garanti vermiyorum.

    Öncelikle bilgisayara iki program yükleyeceğiz, bunlar dumpper ve jumpstarttır. fakat dumpper ın çalışması için .net framework 4.5 in bilgisayarınızda kurulu olması gerekmektedir.

    Net Framework 4.5 http://www.microsoft.com/...oad/details.aspx?id=30653 Öncelikle yüklü değilse bunu yükleyin.

    https://www.mediafire.com/?1eqjy37blne1619 Bu linkten JumpStart-Dumpper.rar dosyasını indirip açın. ilk olarak kurulum yazan dosyayı açın oradan setup a tıklayıp kurun. Kurulumu tamamladıktan sonra dumpper.exe yi açın.

    Böyle bir ekran gelecek : http://inci.ca/ul7pz8ydim

    Üstten wps sekmesini açıyoruz "Todas las redes" etkenini işaretleyip "Escanear" a tıklıyoruz

    Listede çıkan kablosuz ağlar wps pin i açık olanlardır.

    Listeden birini seçip iniciar Jumpstart butonuna tıklıyoruz.

    http://inci.ca/u4yard5th8 eğer doğru işlemleri yaptıysanız bu ekran gelir. Bu gelince dokunmayın kendi kendisi seçip hackleme işlemine başlıyor yaklaşık 30 saniye ile 1 dakika arasında hackler. Normalden uzun sürüyorsa hackleyememiştir.

    ☠ hackerlık bildiğini saklamak değil ihtiyacı olana tüm bildiklerini anlatmaktır ☠

    edit: beyler ciddiliğimden tereddütü olan varsa kullanmasın, eğer muallaklik yapacak olsam öğrenci arkadaşlarımdan girmem konuya, biz de öğrenci olduk sonucta. Hepinize iyi geceler..

    edit2: @9 ulan sığır madem biliyordun neden başlık acmadın, sözlükte paylasılmamıs.
    ···
   tümünü göster