1. 26.
    +2
    bilader öyle bir yazmışsın ki,yaklaşık 1 yıldır beynimde dönen dolaşan düşüncelere adeta tercüman olmuşsun. günlerdir düşünüyorum lan diyorum bizim insanımız böyle değildi. böyle yannanımsı bir kişiliğe sahip değildik biz. yani nasıl diyeyim, dikkat ettiyseniz şu son 10 yılda her şeyin sonucunu önceden biliyoruz. yani çok fazla heyecan yapmıyoruz. yaş itibariyle özal dönemini falan zar zor hatırlıyorum ama geçmiş dönemlere bakarsak, partiler hep birbirine yakın oy alıyorlar.%30 mhp %32 dsp falan filan neyse. artık öyle seçimler görebiliyor muyuz? hayır.adam %52 alıyor dıbınakoyim.bu kadar basit olmamalı lan %52 almak.bu bile @1 in yaptığı çıkarımı kanıtlamaya yetiyor. yani algı yönetimi. eşitlik yok, devrimci ağzıyla söylemiyorum yanlış anlamayın.ama hakkaten eşitlik yok, medyada eşitlik yok.mhp yi savunan 1 kanal var sadece. kimse de izlemiyor orayı amk. bengütürk tv.ama akp yi düşünebiliyor musunuz?hep yandaş. herifin kazanması için her şey yapılıyor.ya ne bilim akıl sır ermiyor ananı avradını gibiyim ya.

    beyler insanın zoruna gidiyor lan. nasıl biliyor musunuz?30 yıllık zaman dilimi içinde 6 bin asker şehit verdik biz.6 bin can.40 bin sivil. öğretmeni,polisi, avukatı,mühendisi..
    100 yıl öncesinde bu ülke kanla kurtarıldı. milyonlarca can gitti. türk ki 16 kere yıkılıp 17.sini kurmuş bir ırktır. böyle yüce bir milletin şu anda bu pozisyonda olması... lan içim acıyor öyle böyle değil. toprağa düşen canlara yazık lan.3 aylık bebeciğe yazık babası şehit olan. olum anlamaya çalışın yazık işte.
    bir sözüne öylesine katıldım ki,"lan karşında düşman olsa savaşacaz da,düşman yok ki amk"...

    uzun yazdım beyler çok pis doldum ama.biz bu ülkenin evlatlarıyız.bu vatanın ekmeğini yedik, burda büyüdük.ama artık ülkeyi en yakın zamanda terketmeyi düşünüyorum. bırakmak zor ama burda kaldıkça insan kafayı yiyor.
    esen kalın
    ···
   tümünü göster