1. 1.
    +5 -1
    burası inci sözlük.

    burası öyle bir platform ki ne ekşiye benzer ne facebooka ne twittera ne de başka bir sosyal medya platformuna ne de başka bir internet forumuna.

    burada sazan.avi de vardır, harunabi.avi de, ziyaretler de, laf sokmalar da, küfür de..

    şimdi bu pizzacı olayında ister pizzacıyı ister kızı haklı bul ister ikisini de haksız. konu bu değil.

    burada insanlar bir şekilde organize olup bir sazan.avi planlıyorlar. bunu içeriden ifşa etmek annesi dağa taşa vurduran olmaktan beterdir.

    düşün ki böyle bir organizasyonu yapmak ne kadar zor. o kadar paint yapacan hashtag ayarlayacan, organize olacan. ama içine sıçmak ne kadar kolay değil mi?
    içerden bir tane bin başlığın linkini verecek oldu bitti.

    ha bu sazan.avi ye destek vermeyebilirsin, karşı olabilirsin, gidersin twitterda sen de kendi fikrinle paylaşımını yaparsın, ya da inci sözlükte kendi sazan. avini organize edersin mesela "pizzacı kendini ifşa eden kıza tecavüz etti" diye olabilir. ama içerden ifşa kusura bakmayın inci kültürüyle uyuşan birşey değildir.

    bu ifşacı binlerin sayısının arttığını düşünelim bir an. kim bir daha sazan.avi yapmak için bu kadar uğraşır ki? ya da operation harun abi?

    ayrıca bu bin operation harun abi leri çok mu haklı buluyordu da onları ifşa etmedi bunu ediyor? kim ne derse desin bence bu dalyarak abazan konunun taraflarından biri güzel profil resimli bi kız olmasa gibimi ifşa ederdi.

    bence gibtirsin gitsin bu ipne.
    ···
   tümünü göster