1. 1.
    -1
    er.aynı şey zombiler içinde geçerli. şimdi şöyle düşünün vampirler ve kurt adamlar hakkında sayısız efsane var. birbiriyle hiç alakası olmayan toplumlarda kurt adamlar anlatılır. mesela türklerde itbarak destanı var. türklerde kurt adam ismi börüymüş aslında.ama uğursuzluk getirir diye itbarak derlermiş. aynı cinlere üç harfli demek gibi. dünyanın 4 bir yanında anlatılan vampir öyküleri de cabası. şimdi şöyle düşünün bunlar farklı bir ırk olabilir insanlar bu ırklardan korktukları için kendilerini efsane olarak anlatmak isteyebilirler. yapılan filmlere bakın saysak sayamayız. belkide bu şekilde varlıklarının bilinmelerini istiyorlar.

    zombi olayı ise dünyanın ücra köşelerinde yüzlerce laboratuvar var. yapılan deneyler hakkında hiç bir fikrimiz yok. insanlar hastalıklara aşı bulabilmek için daha değişik hastalıklar yaratıyorlar. örneğin domuz gribi olayında fransaydı tahminim aşı geliştirirken çok çabuk yayılan öldürücü bir virüs bulmuşlardı.
    düşünün alt tarafı yürüyen ölü konusuna yüzlerce film üstüne çok tutulan bir dizi yaptılar. walking dead'te ölülerden korkmayan insanları gösterdiler. hatta eminim ilk bölümü izleyen insanlarla sezon finalini izleyen insan çok farklı düşünür sadece hastalıklı olup öldürmelerini korkulacak bir şey olmadığını anlar. bence bir amaçları olabilir bilemiyorum varsa fikirleriniz alayım.

    özet:belkide bu anlatılanlar gerçek olabilir.
    ···
   tümünü göster