1. 1.
    +22 -4
    oğlum siz ya çok cesursunuz ya çok salaksınız. bakın hakaret maksatlı değil başlığım iyi okuyun yazacaklarımı.

    şimdi arkadaş bunca kan döküldü, bunca evlat öldü. sadece türk değil kürt kardeşlerimizde öldü. ama o çocukları daha 15 yaşında kafasını yıkaya yıkaya oraya zütüren adamlarınız varya, hah işte onlar bunun tek sorumlusu. yani türk askeri senin abini dağda vurduysa bunun tek sorumlusu abini o dağa zütürendir.

    şimdi sorularıma geleyim. şimdi pkk elemanları ışid ile savaşıyor. türk askeri için bir fırsat bu. ama değerlendirmiyor önce bunu bi kabul edin şuan kalan adamlarınız öldürülse dağılırsınız. bu tamam.

    sonra gelelim diğerlerine...

    siz ne kadar doğulu iseniz bende o kadar doğuluyum. inanmayacaksınız belki ama koy beni şuan dağa bıçak bile verme inan gram uykusuz kalmam. sizin dağdakileriniz kadar benimde bilgim var dağlar hakkında, kalacağım yeri bilirim yani, bulamaz adamlarınız beni. şimdi bre herifler hiç mi düşünmüyorsunuz şunu;

    ulan bu ülkede doğu iklimine tek maruz kalan siz değilsiniz, doğu şartlarını sizin kadar bilen kürtten fazla türk var. yani türk dağa gelse, sizden çok çok avantajlı.

    gelelim diğer konuya, bu türk dağa neden çıkmıyor o zaman diyeceksiniz, söyleyeyim. sadece sabırdır. iç savaş çıkmıyorsa bu sabrımızdan, güneydoğuanadolu bölgesi şuan suriyeden farklıysa, sabrımızdan. ben türkü yüceltmeye çalışmıyorum burda zaten atamızın ecdadımızın, şanı ortadadır. onlardan tek katre kadar bile olsa geçmiştir bize çok şükür.

    iç savaş çıksa, şuan suriyeli vatandaşların yaşadığı sıkıntıları tek tek yaşayacaksınız. katledileceksiz oğlum farkında değil misiniz? kimden destek alacaksınız? elinize silah verenler açık açık sizi destekleiklerini söyleyemiyor, uan o cesaret olsa adamlarda zaten çıkar söylerler amk. tek sebebi ülkeden korkmaları. var mı konuşacak olan sigara içmeye gidiyorum. harbi harbi muhabbet tadında, hakaretsiz yetişkin gibi varsa yazışmak isteyen burda konuşalım.
    ···
   tümünü göster