1. 1.
    +10 -2
    herşey sözlükte başladı
    inci sözlük moderatörü olan orginal behlul nickli şahıs, sözlükte yer alan ve herkesin gördüğü olan biten sayfasında saat 3.45'te bodrum marina'da olacağını, bodrum marina'ya gelenleri ise döveceğini söyledi.

    çağrıya yanıt geldi
    bodrum civarında oturan inci sözlük yazarları, orginal behlul'un çağrısına uyarak bodrum marina'ya akın etti. kimisi kavgayı izlemek, kimisi orginal behlul'u görmek, kimisi de orginal behlul'u dövmek amacındaydı.

    orginal behlul bulunamadı
    saatler 3.45'i gösterdiğinde bodrum marina'da prenses 2'nin yanında yaklaşık 50 kişi toplandı. kalabalıktan bir ses "orginal behlul benim" diye seslenince ortalık karıştı.

    linç ettiler
    yaklaşık 30 inci sözlük yazarı, orginal behlul olduğunu iddia eden kişiyi döverken; kavgayı izlemek için gelen yaklaşık 20 kişilik grup kavgayı önlemeye çalıştı. linç girişimi sona erdiğinde, feci şekilde dövülen gencin orginal behlul olmadığı ortaya çıktı.

    durumu twitter aydınlattı
    saat 4.30 sularında orginal behlul, twitter hesabından yer bildirimi yaptı. bildirimde bodrum'da bulunan bir camide bulunduğunu belirten orginal behlul, cami tuvaletinde kilitli kaldığını yazdı.

    soru işaretleri
    inci sözlük yazarlarını kavgaya davet eden ve ardından kavga yerine gitmeyip, camide soluğu alan orginal behlul'un davranışlarına anlam verilemedi. kimi inci sözlük yazarları, orginal behlul'un kalabalıktan korkup camiye sığındığını ve korkudan dolayı tuvalete saklandığını belirtirken; kimi inci sözlük yazarları da orginal behlul'un kavga öncesi camide son bir kez namaz kılıp, ardından bodrum marina'ya geçeceğini söyledi.

    orginal behlul den açıklama bekleniyor
    inci sözlük moderatörü orginal behlul'un bugün yaşananlarla ilgili açıklama yapması ve inci kamuoyunu aydınlatması bekleniyor.

    gelişmeleri aktarmaya devam edeceğiz.
    zam oglu zam haber ajansı
    ···
   tümünü göster