1. 1.
    +3 -1
    1) ankara köy değildir. zira diğer 80 ilin sadece biri o da istanbul ankara'dan üstündür.
    2) içindekilerin çoğunluğu çankrı, çorum, yozgat, sivas, kars gibi yobaz huur çocuklarıdır. bu amk bebeleri kendi memleketlerinden buraya gelip güzelim memleketin anasını gibmiştir. ha ankaranın yerlisinden huur çocuğu olan yok mu? tabi ki var; haymana, gölbaşı; beypazarı'nın bir kısmı, çubuk'un bir kısmı...
    3) sivaslı ve yozgatlı huur dölleri yüzünden böyle düşünüyorsun.
    4)insanı geri değildir. kendine has bir kültür yapısı vardır.
    5)doğası şehir merkezinde istanbuldan daha temizdir. şehir merkezi hariç doğası oldukça iyidir.
    6) kendine has bir yapısı vardır aslında. ankara evi diye bir olay var. senin gibi gibik sokuk mallar bilmez. sizin gibi dışardan gelip buralara bina diken huur çocukları şehrin mimari yapısını gibmiştir.
    7) yannan yeşili yoktur amın evladı, şehir merkezinde kalırsan tabi yeşil görmezsin sığır. kızılcahamam tarafına git bi amk andavalı.
    8) suyu melih sağolsun anasını gibmiştir. bundan bir kaç yıl evvel musluktan kana kana su içilebilirdi.
    9) havası soğuktur tabi gibik mal. ne olacaktı mk sığırı iç anadolu burası bozkır havası. amk güneyli yetimi seni.
    10) yerlisinde pavyon kültürü yoktur aslında. anasını gibilmiş kürt karslıları pavyon açmaktan, illegal iş koşturmaktan başka bir tak yapmadıkları için gibmiştir. pavyonların müşterilerine baktığında genel olarak, göç etmiş huur çocuklarını görürsün.
    11) sunni bir ortamı yoktur. yerlisi haftasonu şehir merkezinden kaçar, köyüne gider. miss gibi temiz havasında mangalını yapar, barajlarda balık tutar. gerek ailesiyle gerek arkadaşlarıyla yapar bu olayı.

    not: amk taşralıları gibtirsin gitsin. ankara'nın daha fazla ruhunu gibmeyin huur dölleri sizi.
    ···
   tümünü göster