1. 51.
    +2
    dünyada ingilizce konuşuluyor çünkü küreselleşme adı altında Batı ingilizceyi dayatıyor. Orta çağda bu dayatma elbette yoktu..

    Bizim adlarımız arapça çünkü islam adı altında araplaştırmaya uğradık.. Lakin araplarda Türkçe-farsça isimler görülmedi.

    ilber Hoca'ya laf etmedim. Tüm Dünya'nın bildiği şey ,hayır, Selahattin Eyyubi'nin ailesinin ne kanlı olup olmadığı değildir değil mi?Melezlerden tiksinmeme rağmen Eyyubi'nin melez kanlı olması hoşuma gider zira islam'a hizmeti olmuş bir isim..

    Türkiye'nin en iyi tarihçisi dediğiniz kişiye faşist de diyordunuz, insanın karakteri olmalı ki o şahıs zaten bir özel gazetede bu makaleyi yazmıştır, yani parasal kaygılarda işin içindedir.

    Eyyubi Yemen Arabıdır, Suriye'ye gelmiştir oradan Kafkasya'ya geçmiştir orada kürtleşmiştir sonrasında Suriye'ye yine geldiğinde Türkleşmiştir, kardeşlerinin adlarının Türkçe olması -ki TÜrkçe emperyalist kaygılarla islamı sömürerek yayılabilmiş bir dil değildir- evlendiği kadının Hatice Hatun diye Türk olması ve Eyyubi'nin komutanı Zengi'nin Türk olması Eyyubi'nin Türk kültürü ile sıkı fıkı olduğunu kanıtlar.

    En nihayetinde lakin melezdir.
    ···
   tümünü göster