1. 51.
    +1 -1
    gerçekten türkiye ligindeki şampiyonluklar inanılmaz büyük başarılar bakın lütfen bi tartışma yaratmadan mantıklı bir şeyler yazdığımı düşünün.
    gibeyim feneride beşiktaşıda galatasarayıda.
    bir ülkede 21 yaşında hayatında profesyönel olarak 2. sezonunu geçiren bir futbolcuya 5m euro bonservis ( tarık çamdal )
    30 yaşına gelmiş kanat oyuncusuna 6.5m euro (olcan adın) verilen bir ülkede futbol izliyoruz. allah razı olsun galatasaray 14 sene önce uefa yı aldı ve fenerin uefa yarı finali var. bunun dışında kulüp bazında başarımız yok dünyada. ve siz hala diyorsunuzki başarılı olsan böyle konuşmazdın. ulan kendini başarılı mı görüyorsun ya ? allah aşkına yapmayın. diego diye üst klas bir futbolcu geliyor. adama imza parası cebine 5m euro koyuluyor biz ligimizin kalitesini arttıralım böyle para istemesinler oynamak için istekli gelsinler fedakarlık yapsınlar benim tek isteğim bu. böyle gerizekalı yöneticilerle bu işlerin olmayacagını söylüyorum hala tak atma derdindesiniz. ben şerefli ikincilik arma aşkı falan filan demiyorum inat ediyorsun salaklığınla. diyorumki bu sene beşiktaşımın oynadıgı futbol, teknik direktörümüz, oyuncularımız, yönetimimiz, mücadelemizden çok memnunum, çok güzel ve severek izliyorum zevk alıyorum şampiyon olup olmamak umrumda değil kimse her sene şampiyon olamaz diyorum
    ···
   tümünü göster