1. 1.
    +1 -1
    toplanın gençler. anlatıyorum.

    bunun için 2 hafta programlı bir şekilde kpss çalışacaksınız. liseyi ve üniversiteyi orta seviyede bitirmeniz yeterli. (örnek: lise 3.72/5, üni: 2.72/4) türkçe ve matematik gibi derslerden lisede bile her dönem çakan, ünide kopya çeke çeke geçen arkadaşlar hiç kasmasın. bu yöntem onlarda işe yaramaz.

    --- sıkça sorulan sorular ---

    +işte çalışıyorum. ben de yapabilir miyim?
    -evet yapabilirsin. iş saatlerinde çalışman gerekmiyor. 10 iş günü ve 4 tatil gününe ihtiyacın var.

    +2 hafta dediğine göre uyumayacağız heralde.
    -saçmalama arkadaşım. 6-8 saat ne kadar uyuman gerekiyorsa uyuyacaksın. ölümüne çalışarak pgibolojini bozmayacaksın. sadece burada anlatacağım taktiğe harfi harfine uyman yeterli.

    +dershaneye gittim 8 ay çalıştım 85 geldi. yalan söylüyorsun.
    -dershaneler vaktinizi boş yere harcarlar. abuk subuk sorularla vaktinizi öldürürler. hatta sizi zorladıkça iyi dershane olduklarını zannederler. oysa direkt hedefe yönelik çalışırsanız 2-3 hafta çok yeterli bir süredir kpss için.

    +para mı istiyorsun pekekent? ne biçim bi tezgahın içindeyiz.
    -para pul yok. tamamen kendi uyguladığım sistemi paylaşıyorum. kullandığım kaynakları ve teknikleri anlatacağım ama aynı kaynakları alman gerekmiyor, aynı tekniği kullan yeterli.

    +lan züt. bu taktikle çalıştım. niye herkese yayıyorsun?
    -arkadaşım madem bu taktikle çalıştın o zaman yeterli puanı almışsındır. 90+ puan alanların neden çalışma tekniklerini sır gibi sakladıklarını anlamıyorum. bu sistem sizi herkese karşı düşman etmiş. başkalarının başarısızlığı sizin başarınız haline dönüşmüş. bu kokuşmuş ve çürümüş sisteme inat bunları paylaşıyorum.

    --- sıkça sorulan sorular ---

    artık gelelim sınava nasıl çalışacağınıza.

    5 temmuz 2014'te yapılacak kpss sınavı için işlerim dolayısıyla 21 hazirana kadar sınavla ilgili bir çalışma yapma imkanım olmadı.

    21 haziran cmt günü beyazkalem kpss fagibül fagibül konu anlatımlı setini ve evde hali hazırda bulunan eski pegem kpss çıkmış sorularını (en son 2011 sınavı vardı) alarak çalışmaya başladım.

    cumartesi ve pazar günü boş olduğunuz için en verimli şekilde geçirmelisiniz bugünleri. ilk 2 gün çok önemli. konu anlatımlı seti tamamen parçalarına ayırdım. örneğin coğrafya kitabı 11 fagibülden oluşur. her fagibül kitaptan kopartılabilir. isterseniz vaktiniz olursa kopartıp işyerinizde de çalışabilirsiniz ama ben haftaiçi sadece iş dönüşü baktım. haftasonları da mesai yok zaten. tüm gün yardırdım.
    ···
   tümünü göster