1. 51.
    +3 -1
    atatürk ilke ve inkılaplarını hayatında kullanmak benimsemek ona göre hareket etmek demektir. peki nedir bunlar amk cahil huur çocukları bilmeden sallıyorsunuz ya

    1)devletçilik
    2)halkçılık
    3)cumhuriyetçilik
    4)laikçilik
    5)milliyetçilik
    6)devrimcilik

    şimdi siz dalağını gibtiğim cahilleri devletçilik ve devrimcilik ilkesini hiç anlamamış olacaksınız.

    devrimcilik şapka kanunu en basitinden. günümüzde çağdaş daha medeni bir sistem gelirse ona uyarlamamız eskiden kurtulmamız bizim için daha iyi hangisiyse ona geçmemizi söyleyen , örümcek kafalı olmamazı söyleyen yenilikçi olmamızı söyleyendir bu. gidip geri şeriat getirmek değildir huur çocukları yada komünizmi ülkeye getirmek değildir yanlış anlamayın kitap okumayan huur çocukları sizi.

    devletçilik ise o günlerde dünyadaki büyük kriz kara perşembe diye adlandırılan ve savaştan yeni çıkmış ülkenin halkının yatırım yapmaya ekonomik maddi gücü olmadığı için devlet tekelinde bulundurulması kurum ve kuruluşların. daha sonra bunlar özelleştirme ile satılacaktır zaten bu devrimcilik ilkesine girer lakin bu satışlar yerli sermayaye yaptırılmalı halka arz edilmelidir. gidip elin arabına satmakla olmuyor yada hükümet yanlısı kurum kuruluşlara satarak parayı cebe indirmek rant sağlamak değildir.

    kısacası sizin ben soyunuzu sülalenizi gibeyim iki paragraf bile okumaktan aciz domuzlar. okullarda ders olarak bile okutuldu arka sırada 31 çekeceğinize , defterde resim karalayacağınıza arkadaşınızla maç muhabbeti çevireceğinize 5 dakika dinleseniz bunlar olmazdı ama nerede dıbına koduklarım.

    siz hala 6 yaşında kızla evlenip gibecek miyiz. 4 eş isterim . kadınlar pazardan muz almasın tahrik oluyorum vs böyle konuları tartışın durun huur çocukları
    ···
    1. 1.
      0
      Bunları bilip yine kemalizme karşı olamaz mıyım geri zekalı?
      ···
   tümünü göster