1. 1.
    +7
    beni de kandırmışsınız bir şekilde ben de gelmişim o zirveye. sözlükten çok sevilen simalar varmış orda. 3 te 1 imiz kız. çünkü zirve gibi bir zirveymiş.

    neyse kızlı erkekli 30 kişiyiz. ama herkes nasıl gevşek nasıl oynak nasıl ilgi çekme peşinde. moderatörler dikkat çekme peşinde sözlüğün trolleri espiri yapma derdinde. ama ben sessizce oturuyorum köşemde onları seyrediyorum yeterince ağırım.

    sonra bir grup serseri dadanıyor bize. tabi bizimkiler korkak huur çocukları olduğu için bir şey yapamıyor olayı alttan almaya çalışıyor. ben sinirlerniyorum çünkü arada kızlar var. en sonunda sükunetimi bozuyorum ve serserilere diyorumki " benimle dışarı gelin"

    behlül ordan bağırıyor universal yapma değmez diyor. sus dıbına korum senin muallak diyorum sessizce. zirvenin yerini o seçmişti çünkü. neyse çıkıyorum bu çakallarla dışarı bizimkiler sadece seyrediyor kızlar endişeli. çıkıyoruz dışarı bunların reisleri ile karşı karşıya geliyoruz. birbirimize giriyoruz. ben duman ediyorum muallakyi. ama namertlik parayla değil diğerleri de dalıyor bana. kızlar çığlık atıyor bizimkilere bağırıyor.

    yardım etsenize öldürecekler çocuğu diyorlar duyuyorum her şeyi. evet gerçekten de kendimi ateşe atmışım ama umrumda mı? bıyıklının elleri titriyor polisi arıyor. gözlerimi açtığımda hastahanedeyim. behlül başucumda.

    ne yaptın sen kendine universal diyor değer miydi. 5 ünite kan vermişler bana ölümden dönmüşüm ama behlüle sorduğum tek bir soru var. "kızları ve bıyıklıyı evlerine bıraktınız mı?" behlül bana samimice gülümsüyor. içinden " ah universal ah kendini hiç düşünmezmisin " diyor.
    ···
   tümünü göster