1. 1.
    +1
    selam ben burak, olaya birde benim gözümden bakın istedim.

    öncelikle burcuyla çocukluktan beri birbirimizi tanırız. ergenliğe girmemizle beraber gerek onda, gerekse bende bir takım yeni heyecanlar, yeni arzular oluştu. bunları şöyle açıklayayım;

    çocukluğumuzda ben burcuya sümüklü sümüklü ahahah diyip bir güzel züte parmağı basar kaçardım. bir şey hissetmezdim tabi.

    yine çocukluğumuzda gerek kömürlükte olsun, gerek apartman boşluğunda olsun birbirimize organlarımızı gösterirdik. benim kamaşullah o zamanlar küçük tabi, işlevsel olarak da sadece kalkıyor ama ötmüyor. pek bir şey anlamazdım.

    ergenliğe girmemizle beraber burcu'yla uydudan abuk subuk kanalları izlemeye başladık. işte öyle öyle derken bir gün burcu'nun kukusuna dokundum ve ilk defa bir kukunun tadını dudaklarımda hissettim o gün.

    sona ilerleyen yıllarda gerek sürtünme gerek ağza verme gerekse ele boşalma gibi masum kaçamaklarımız oldu.

    lise bittiğinde duydum ki sebahattin diye bir lavukla takılıyormuş. gerçi eleman mal, kızı istese de gibemez. çünkü burcu'yla zaten açık bir muhabbetimiz var ve ben hemen lafı dolandırmadan ona verip vermediğini sordum. "yha sçmalama burak bnm ne işm olr onnla" .s.s dedi. ve ekledi "bn ylnzca sana qarşı bu tip sheylr ypıorum şaşqın =)"

    işte o gün beraber üniversite tercihlerimizi yapma kararı aldık.

    şimdi soruyorum size, burcu kimin hakkı?
    ···
   tümünü göster