1. 26.
    -1
    o gece eve gittik ama dıbına kodugumun sahılınde hep sıvrı sınekler var her yerımızı ısırdı amk. eve gittik biraz dream tvde klıp falan ızledık ordan yattık bı kalktık saat 11 olmus. direk pogaca almıstık evın yanındakı fırından onları gomduk sonra dırek sahıle gene aynı yere cunku dıger yerlerde 2 sezlong 15 lıra bızde para vermıcez tabı otellerın sezlonglarında takılıyoruz olıvera resorte gıttık gene.bu sefer alkol falan almadık sigaramız var cipsimiz var sadece..

    sag tarafta ajda pekkan gıbı bı kadın var gavur tangayı gıymıs bı hastalık var ya beyler deri rengı bazı yerlerın degısık daha beyaz oluyor vertıgo mu ne o tarz bısey kadında o hastalık var dız kapagının ustunde falan eşide yüzmeye gitti. memeleride fena degıl kadın guneslenmek ıcın donuyor bı o tarafa bı bu tarafa obur tarafa bı dondu got kabak gıbı benım uzandıgım tarafta dırek onumde uyuyo taklıtı yapıyorum tabı ben gozumde gunes gozlugu kadının tangası oldugundan sıkım kalktı amk soguk suyada gırmedık dırek o yuzden kalkıyo hemen denıze gırsem zor kalkardı . herneyse kadının züt deliginin üst tarafları o ince ipin geldiği yerler bembeyeaz o hastalıkta aşşaları am taraflarıda oyle ben hayal edıyorum tabi.

    dedım arkadasa bu kadını dusurmelıyız. gunduz gene yuzduk falan . aksam 6 gıbı voleybol oynuyoruz bu sefer kadın erkek esıt gıbı alman jonny vardı kucuk cocuk onun babası falan az buz turkce bılıyo adam 35 yasında abi abi diyo amk
    ···
   tümünü göster