1. 1.
    +62 -4
    bugün bizim alt kat komşumuz filiz ablalar geldi bize. oğlunu da getirmiş. oğlu 9 yaşında ismi emre. hiç sevmiyorum huur çocuğunu çok gıcık bir şey.

    neyse bu emre dediğim 1 ay önce sünnet olmuştu. muhabbet bunun sünnetinden sonra da benim sünnetimden açıldı. ben çok korktuğum için 15 yaşımda sünnet olmuştum annem olacak kadın aldı anlattı bunu.

    sonra ne olduysa bu emre bini indirdi donunu gibini anneme gösterdi "bak erkek oldum" falan diyor. benim nutkum tutuldu amk suratım bembeyaz oldu huur çocuğunun yaptığı harekete bak. sonra annem bu bini kucağına alıp sevmeye başladı. annem yapmacık yapmacık seviyordu emre binini. annem bence samimi değildi emreyi severken çünkü emre sevimsiz çirkin şişko bir muallakydi.

    baktım bu bin annemi öpüyor annem de onu öpüyor falan kadının ırrzına geçecek huur çocuğu. e dedim yeter amk. koştum bunun anası filizin üstüne atladım ve öpmeye başladım. herkes şok oldu. bir yandan da kucağına oturmaya çalıştım iri cüssemle sen de beni öp filiz teyze dedim.

    sonra aldım indirdim şortumu. bak filiz teyze 7 sene önce sünnet oldum ben de nasıl biçimsel değil mi dedim. annem beni arkamdan çekiyor allah belanı versin diyor. bu filiz şokta ağlamaklı. tuttum kafasını gibime yaklaştırdım, yakından bak filiz teyze dedim.

    bir yandan da emre binine bakıyordum çünkü annemi öpreken o da bana sinsi sinsi bakıyordu. bu kız gibi ağlamaya başladı çıldırmıştım amk. neyse annem kafama oklavayla vurdu kendime geldim.

    annem allah belanı versin deyip suratıma tükürdü. kadının ırzını kurtardım bana söylediği lafa bak amk. giderken emreye bir tekme atmaya çalıştım şişko huur çocuğu bedeniyle çelişkili kıvrak bir manevra yaptı ayağımı kapıya vurdum. çok zoruma gitti odama geçtim ayağımın ağrısı ve yaşadıklarım yüzünden hüngür hüngür ağladım.
    ···
   tümünü göster