1. 1.
    +58 -6
    evet beyler, başlıkta gördüğünüz gibi, o anlaşılması imkansız diye tabir edilen kadınların aslında çok basit bir algoritması var.. eğer sabırlı olup okur ve gerçekten isterseniz, aşağıdaki 5 basit yöntem ve örnekler ile istediğiniz kadını kendinize bağlayabileceksiniz.. hazırsanız başlıyoruz!

    1-maço olun

    evet, erkek dediğin sert olmalı, yeri geldiğinde ağırlığını koymalı ki, kadın onun yanında kendini güvenli hissetsin, ona sığınabilsin, erkek budur.. eğer maçoysanız diğer erkeklerden 1-0 öndesiniz..

    örnek: http://www.imgim.com/image/gpchibo.png/

    ---

    2-kendiniz olun

    samimi olmak ve ileride bir sorun çıkmasın istiyorsanız, kendiniz olacaksınız.. çünkü başka bir karakterle ayarladığınız bir kadın, ileride gerçek sizi gördüğünde uzaklaşabilir.. ayrıca kendiniz olmanız samimiyeti doruk noktalarına çıkaracaktır, ki samimiyet bir ilişkide çok önemlidir..

    örnek: http://i.imgur.com/RCsWV3J.png

    ---

    3-ilgisiz davranmayı öğrenin

    bir kadına gerektiğinde ilgisiz de davranabilmelisiniz, çünkü her kadının bir değeri vardır ve verdiğiniz değer o değerin üstüne çıktığında, o kadını kaybedersiniz.. bu yüzden dozunda olacak şekilde arada ilgisiz davranıp onu kendinize çekebilirsiniz.. unutmayın; kaçan kovalanır..

    örnek: http://i.imgur.com/O8tNrKi.png

    ---

    4-gizemli olun

    gizem, gizli reklamdır demiş bir düşünür, kesinlikle.. gizemli biri olursanız, her kadının ilgisini çekersiniz, çirkin olsanız bile.. bunun nedeni karşınızdakine merak uyandırmanızdır.. bunu verdiğiniz cevapları uzatmayarak, hayatınızdaki her şeyi karşınızdakine anlatmayarak, kimi zaman birtakım şeyleri uzatmayarak yapabilirsiniz.. az ve öz kelime kullanmak bir erkeği hem seçici, hem havalı, hem de gizemli gösterir.. gizemin önemine vurgu olarak; oynadığınız ve oynamadığınız bir bilgisayar oyunu düşünün, oynadığınız ilginizi çekmez, her şeyini bildiğiniz için oynayacak bir şeyi de kalmamış ve kenara atılmıştır, ama.. oynanmamış bir bilgisayar oyunu keşfedilesidir, bir gizem barındırır, kimbilir nelerle dolu diye düşündürür..

    örnek: http://i.imgur.com/oeXUpO5.png

    ---

    5-ona vazgeçilmez olmadığını öğretin

    evet, bir kadın sizin onu vazgeçilmez gibi gördüğünüz an size rahat davranır, ne de olsa ondan vazgeçemeyeceğinizi ve ne yaparsa yapsın yanında olacağınızı bilir.. yani artık bir nevi özgürdür, nasıl olsa beni bırakamaz fikrini aklında tekrarlayıp sizi kullanılmış bir paçavraya çevirebilir.. o nedenle ona vazgeçilmez olmadığı fikrini aşılamalısınız, aşılamadıysanız bile belli etmemelisiniz..

    örnek: http://i.imgur.com/9lB137S.png
    ···
   tümünü göster