1. 1.
    +11
    hayal ediyorum bazen işte yazdığım hikayeler senaristlere ilham kaynağı olmuş, dizilerde kullanmışlar bazı hikayelerimi. tabi benim haberim yokmuş. sözlükte başlık açıyormuş herkes "gördünüz mü universal ın hikayesini çalmış binler" falan diye. tabi benim umrumda değilmiş sadece yazacağım diğer hikayelere odaklanmışım.

    sonra serkan inci diziye dava açmakla tehdit etmiş ne oluyorsa artık muallakye. dizi yapımcılarına dizi sonunda inci sözlüğe teşekkür etmesini istemiş. benim sayemde türkiyenin en beğenilen dizisinde inci sözlüğe teşekkür edilir olmuş. tabi benim hala umrumda değil.

    televiyonlarda herkes beni konuşuyormuş "kim bu universal" diye herkes merak ediyormuş. özlem tekinin ayağının burkulması haberi gibi değil tabi. hakkımda birçok spekülasyonlar uydurulmuş akıl hastahanesinde yattığım gibi falan. sonra serkan inci bana mesaj atıyormuş pm den "universal pazar günü okana çıkıyoruz hazırlan " diyormuş. ben tereddütlü bir şekilde kabul ediyormuşum. çünkü bu muallak benim mesajlarıma cevap vermeyen biri.

    sonra serkanla beraber okana katılıyoruz. serkan tişört giymiş bir tane üstünde inci sözlük yazan bir tişört. incinin i leri yannan şeklindeymiş, kendince marjinal takılmaya çalışıyormuş amk. pekekent pirim yapmaya çalışıyor işte. okan benimle konuşuyormuş. herzamanki ukela tavrı yok beni cidden önemsiyor.

    serkan ordan lafa karışıyormuş sürekli sansüre hayır, inci sözlük, sososyo trend gibi reklam kokan demeçler verip kameraya sırıtıyormuş. sonra okan bana "21. yüzyılın fantastik yazarı" diyormuş. serkan ordan fantastik inci sözlük yazarı ehehehe diyor. okan bana bakıyor göz kırpıp gülümsüyor " bu serkan ne ayak amk " der gibi. ben de boşver abi der gibi gülümsüyorum.

    hayal işte amk:(
    ···
   tümünü göster