1. 51.
    0
    hiç bir şey ol maz

    (bkz: oyun editörüyüm)

    edit: Türkiye'de olmaz dersem daha doğru olur.

    riot a cv mi göndereceksin, erdinç bakacak o cv ne arayayım da bari üst sıraya koysun, günde kaç tane cv geliyor biliyormusun oraya, kaç tane oyuncu var senin gibi senden daha iyi onu biliyormusun.

    dünyada profesyonel oyuncu olmak yani bu işten para kazanmak için öncelikle 25 yaşını geçmemiş olman gerekiyor, 25 yaşından sonra refleksler azalır pro oyunculuğun gider, 0.1 saniye farkla tuşa basman bile oyunu vermene neden olur - bkz: starcraft turnuvaları buna güzel bir örnektir. bunların öncesinde 15-18 yaş aralarında başarıların olması gerekiyor ki sana bi menajer bulunsun

    ha bunların zıt örnekleri var elbette ama kaç tane, lol-dota üzerinden gidelim.

    sen şimdi düzenlenen hangi turnuvaya takım çıkarıp gidebiliyorsun, hangisini kazanabiliyorsun, davetiye alabiliyormusun.

    türkiye de profesyonel oyunculuk diye birşey yok, olmaya çalışıyor o da reklam parası gelsin diye insanları kullanmaktan öteye gidemiyor.

    hayal kurmana gerek yok kardeşim, otur derslerine çalış düzgün bir meslek bu, kendine ve oyununa zaman kalacak parası ile geçinecek bir meslek hiç değilse oyununu oynamaya devam edersin.

    ha yok illa ben uğraşacağım diyorsan önce canlı yayın yap yada oyun sitelerinde yayıncı ol, biraz kendini tanıt çevre yap, sonrası biraz daha şekillenir ama inan fazla hayal kurma.
    ···
   tümünü göster