1. 1.
    +1
    dıbına kodum dünyasında samsung yeni telefon çıkartıyo milletin gibinde olmuyo. sony htc yeni telefon çıkartıyo 40 yıl sonra duyuyoruz. ama iphone bir telefon çıkarttı bütün medya o özelliği kötü bu özelliği kötü şöyle oluyo bu özellik şu markada şu yıllardan beri var cart curt. facebookta sadece iphone6 kötüleyici video paylaşıyo herkes tamam "haters make me famous" diye bişey var ama giberler insanda heves bırakmadınız amk.

    - neymiş ilk iphone6 alan kişi yere düşürmüş. gibimde mi dıbına koyim ben yere mi atıcam telefonu?
    - bend test yapıyolar iphone6 için. amk hangi insan telefonu durup dururken büker ki? bükme dıbına koyim zütüne mi batıyo telefon hangi durumda telefon bükülmeyle karşı karşıya kalabilir ki sen onu test ediyosun
    - neymiş z3te 20 megapiksel kamera varmış. profesyonel fotoğrafçı mıyım ben dıbına koyim. 20 megapiksel kamerayı ne yapıcam sürekli fotoğraf çekilmiyorum ki. çekilsem bile bu kadar önemli mi dıbına koyim kamera?
    - neymiş samsungda şu özellik şu zaman çıkmış bu özellik bu zamandan beri varmış. bilmiyorum benim cenabetliğimden mi ama ben de çok samsung kullandım ve elimdeki her samsung çok geçmeden kasmaya başladı
    - iphone kasmıyor mu? kasıyo ama telefona nasıl baktığına bağlı. şu an elimde ilk çıktığında aldığım iphone4 var ve daha anca bu sene başında kasmaya başladı. bu herkesin yerin dibine soktuğu alet benim gibi teknoloji düşkünü insanın elinde 3 yıl dayandıysa bence gayet iyi bir performans. ki herkesin vardır her sene telefonundan şikayetçi olup değiştiren bir tanıdığı.
    - bi kere şöyle bir şey var. bir insan bi markaya alıştıysa diğer marka ona karışık veya çirkin gelebiliyor mantıken. açıkcası iphone sahibi biri olarak ve bir çok iphone sahibi insandan da duyduğum kadarıyla samsung iç dizaynı ve tasarım bakımından daha karışık geliyor. annemde samsung var 2 kuzenim samsung kullanıyor ve evde samsung tablet de var. yani çok samsung kullandım gördüm. ama iphoneden daha karışık dıbına koyim. en önemlisi telefonda bir sorun çıktığında iphonede çok kısa sürede hiç bir kafa karışıklığı ya da sıkıntı yaşamadan sorunu çözüyorum.
    - ayrıca google play yannanımı yesin
    - görüntüye gelince burda samsung kullanıcılarına hak veriyorum çünkü evet yeni iphone 6 biraz samsung dizaynına benzemiş doğru. ona söyleyebileceğim bir şey yok. ama tabi ki iphoneye özgü şeyler de var o kadar da kopya değil amk.
    - 3 sene kullandım iphone4 ü ve artık kasmaya başladığı için değiştiriyorum. zaten günümüzde kaç insan bi telefonu 3-4 sene dayandırabiliyor ki?
    - apple her ürününe, o ürüne ve belirli güncellemelere yetecek şekilde donanım hazırlıyor. niye daha fazlasına ihtiyacım olsun ki? yok onun rami şöyle onun işlemcisi böyle. amk telefon ihtiyaç duymuyor istediğim şekilde kullanabiliyorum telefonu sıkıntı yaşamadan. he çok seviyosundur fotoğraf çekilmeyi git al z3 ben buna bişey demem. ben samsung kullanana da bişey demem kim neyi istiyosa alsın. sonuçta bu para benim züt cebimden çıkıyo size ne amk? hayır niye bu kadar nefret?
    - ayrıca bu para benim elimde varsa, bu telefonların hepsini alabilme gücüne sahipsem iphone alma seçeneği neden insanlarda nefrete dönüşüyo hiç anlayabilmiş değilim. para benim param dıbına koyim istersem yarım sezon sonra çıkacak yeni telefonu da alırım istersem telefonun bütün aksesuarlarını da orjinal döşerim. istersem samsung alıp bütün testlere tabi tutarım. parası olan istediği telefonu alsın kardeşim kimseye de hiç bir şey demem şu şöyle bu böyle diye. hoşlandığı bişeyin kötülenmesini kim ister ki amk? sevmiyosanız sevmiyosunuz şu dıbına kodum markasını insanların hevesini gibmeyi bırakın.

    özet: cebinde parası olan insan istediğini alır. ne kadar sen alacağı şeyin özelliklerini sevmezsen sevme sana almıyor alacağı şeyi kendisine alıyor. heves gibmeyi bırakın dıbına koyim.
    ···
   tümünü göster