1. 1.
    -1
    yazacağım ama pkk savunucusu olarak tanınacağım. kandil dediğin, kato dediğin o dağlara operasyon düzenlemek kolay değil kardeş. en basiti şırnakta kahvede oturup çay içerken helikopter seviyesindesin dağların yükseliği o derecedir ve ulaşım yolları patikaları tek bir yoldan geçer allah'ın dağından bahsediyoruz şuana kadar neden operasyon düzenlenmedi düşünmedin mi hiç? mesut yılmazlar, tansu çillerler en çok kin kusan yönetimdi 1 kere kara harekatı yapıldı 100'ün üzerinde şehit verildi tabi bu kamuoyuna 40-45 arası bi rakamla yansıtıldı. kürt olduğum için biliyorum bunları 10 asker ölür, tepki çekmemek koltuk kaybetmemek için 2 asker yazılır resmi deftere. bordo bereliler içinde aynı şey geçerli imzaladıkları sözleşme de öldükleri taktirde kamuoyuna yansıtılmayacaktır gibi ibare var ki sen şuana kadar 1 tane bordo berelinin şehit haberini gördün mü? napıyor bu adamlar yiyip içip sıçıp eğitim mi yapıyor sadece? tabii ki hayır.

    öyle kolay değil gözüm öyle kolay değil açıp bakarsan çoğu şeyleri görürsün ve savaş çıkarmak sana da zarar bana da zarar. hadi geldin öldürdün, 1 öldürdün 2 öldürdün 3 öldürdün ve pkk bitti... halk boyun eğdi... apo,m.karayılan,c.bayık hepsi öldürüldü... sonra??

    yeni bir apo çıkar, pkk olur kkp gene aynı tas aynı hamam bunu bilen erdoğan her ne kadar da küfür etsek şeytana bile parmak atabilen erdoğan çözüm süreci denilen mereti başlattı ve hala sürüyor bu durumdan hiç mi memnun değilsin? her hafta düzenli olarak 2-5 tane şehit haberi medyada paylaşılırdı ama şuan yok aylardır yok. bu durum rahatsız mı ediyor tatmin mi ediyor? önce öz sorgulama yapmak lazım karşim ve erdoğanın meşhur sözü kan emici olmamak lazım.

    ek1: erdoğanın mına koyyim.
    ···
   tümünü göster