1. 1.
    +1
    migrostan düzenli aralıklarla içki çalıyorduk. sırt çantasıyla gidiyorduk ( alarm yoktu ) şişeyi alıp tenha bir yerde kameraların kör noktasında çantaya atıp bir kaç çikolota falan alıp çıkıyorduk ( unutmadan söylim migrosta hırsızlıktan yakalanırsanız bir yarram olmaz çünkü tüm ürünlerinde %1 hırsızlık payı ile zam vardır ) çok rahat aynı migrostan 26-27 tane içki çaldık. artık gidip gibtiritaktan tekellere ucuza satıyorduk. bir gün yakalandık rezillikti falan neyse müdür kadınmış dedik niye büyütüyorsunuz hırzlık payı var bu ürünler diye. kadın da bu gizli şirket bilgisi dedi. daha önce aldınız mı dedi bizde 3 tane aldık dedik. 3 içkinin parasını verdik. kadın tabletten bizim çalarken ki görüntümüzü kaydetmiş çok komik lan çok belli oluyordu ( yakalandığımız zaman kör noktada değil reyonun önünde çalmıştık beyne bak ). bunlar daha sonra bizim bi kere daha çaldığımızın görüntüsünü kaydetmiş. yolda gördük bu müdürü yanında arkadaşları vardı. o bize baktı bir anda koştu geldi yanımıza anlattı dedi 1 kere daha almışsınız diye. kadın olayı şuraya bağladı " parayı ödemezseniz hakkımı helal etmem ona göre "

    not : içkilerde kapaklı alarm yok diye alarmsız sanıp çalmayın bazen barkod şeklinde alarm takıyorlar. biz bir kere yakalanıyorduk öyle o da başka bir migros anım. ama ilk kez yakalandıktan sonra tövbe ettim o rezil olma anı çok kötü. müşterilerin haberi bile olmuyor arkaya zütürüyorlar sessizce konuşuyorlar normal bir şekilde öyle bağırma falan da yok neden diye soruyorlar asıl yüz kızartıcı durum bu. aslında polisede verebilirlerdi bence ama öğrenciyiz falan demiştik bakmıştı öğrenci kartlarımıza diğer içkilerin parasını almıştı.

    edit : @1 panpa senle biz ne ürün araklarız var ya. iğneli alarm tornovidayla sökülüyor ama bi 30 saniye kadar zaman lazım.
    ···
   tümünü göster